Notícies

Més velocitat, més serveis, menys preu

El compromís d’Iguana amb la proximitat, la qualitat i el territori torna a fer-se evident amb les novetats que hem presentat aquesta setmana i que resumim així:

  • Més velocitat a la nostra connexió a Internet
  • Preus més baixos
  • Més oferta de serveis en fibra òptica, telefonia mòbil i paquets de servei

+ Velocitat: l’ample de banda més elevat del territori

A Iguana oferim l’ample de banda més elevat del territori amb una velocitat de fins a 1 Gbps de descàrrega a les nostres connexions amb fibra òptica. A això, ara hem doblat la velocitat de pujada passant de 300 Mbps a 600 Mbps (1000/600 Mbps). A més, presentem un servei més bàsic de 100 Mbps simètrics per a casos que no requereixin tan ample de banda i no tinguin molts dispositius a connectar a Internet.

– Preu: Abaixem preus

Ens posem al costat de la gent en moments complicats com els actuals, fruit de les conseqüències econòmiques provocades per la pandèmia i, és per això que hem abaixat els preus dels nostres serveis. I ho fem, com no pot ser de cap altra manera, no només per als futurs clients, sinó també per a tots aquells i aquelles que ja confieu en nosaltres! En el decurs d’aquesta setmana, el primer que hem fet, ha estat comunicar els canvis de tarifes i serveis als nostres clients, que ens agraït el canvi i fins hi tot s’han mostrat sorpresos “perquè això no ens havia passat mai amb cap altre operador”.

+ Serveis: ampliem l’oferta

Hem ampliat l’oferta dels nostres serveis, tant de connexió a Internet amb telefonia fixa i mòbil, com de les tarifes de telefonia mòbil. Volem que trobis el servei que millor s’adapti a tu i a les teves necessitats.

+ Compromís: en la proximitat, la qualitat i el territori

A Iguana estem compromesos en la proximitat en l’atenció al client i és per això que quan ens truques parles amb persones i no amb màquines; cuidem als nostres clients, millorant-los els serveis i, si s’escau, abaixant-los el preu; i les nostres tarifes són transparents, sense sorpreses, perquè sàpigues què pagaràs en tot moment.

Estem compromesos en la màxima qualitat de servei oferint l’ample de banda més elevat del territori, garantint un servei de qualitat i amb una xarxa pròpia que és només per als nostres clients.

Estem compromesos amb el nostre territori on hi despleguem la nostra pròpia xarxa, invertint-hi, generant llocs de treball i fent arribar connexió a Internet de qualitat on ningú més hi arriba.

Aquests són els nostres compromisos. Suma’t a Iguana!

Facebooktwitter

L’Espelt ja té fibra òptica d’Iguana

El nucli de l’Espelt ja té fibra òptica amb Iguana. Coincidint amb la celebració de les Festes del Roser, que s’escauen aquest cap de setmana, Iguana hem finalitzat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

Amb aquest desplegament podem oferir a particulars i a empreses de l’Espelt la velocitat més elevada de la comarca amb fins a 1 Gbps, unes tarifes i un servei transparent i sense sorpreses. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

Les persones que vulguin donar-se d’alta a la fibra òptica d’Iguana poden fer-ho a través de la pàgina web www.iguana.cat, del servei de xat, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Noves tarifes: més per menys

El desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a L’Espelt coincideix amb canvis importants als serveis que oferim: hem doblat la velocitat de pujada de la nostra fibra d’1 Gbps que és ara 1000/600 Mbps, i posem a disposició dels clients una fibra simètrica de 100 Mbps per a aquells que no necessitin un ample de banda tan elevat. A més, la millora dels serveis coincideix amb la proposta de preus més ajustats tant per a futurs clients com per als nostres clients actuals. Aquest canvi respon a la vocació que tenim a Iguana de posar-nos al costat de la gent en moments complicats com els actuals, fruit de les conseqüències econòmiques provocades per la pandèmia. 

Iguana també hem començat a desplegar els primers nuclis de l’extens terme municipal de Piera i tenim previst començar el desplegament de Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia (El Bruc) durant el primer semestre d’enguany.

Facebooktwitter

La Llacuna ja té fibra òptica amb Iguana

Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a La Llacuna. El desplegament inclou, a més del nucli, Torrebusqueta, Rofes i els veïnats que conformen el terme municipal. Amb aquest desplegament Iguana oferim als llacunencs i llacunenques l’ample de banda més elevat de la comarca amb fins a un 1 Gbps, unes tarifes i un servei transparent i sense sorpreses, i amb només tres mesos de permanència per als serveis amb fibra òptica. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

Les persones que vulguin donar-se d’alta a la fibra òptica d’Iguana poden fer-ho a través de la pàgina web www.iguana.cat, del servei de xat, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Noves tarifes: més per menys

El desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a La Llacuna coincideix amb canvis importants als serveis que oferim: hem doblat la velocitat de pujada de la nostra fibra d’1 Gbps que és ara 1000/600 Mbps, i posem a disposició dels clients una fibra simètrica de 100 Mbps per a aquells que no necessitin un ample de banda tan elevat. A més, la millora dels serveis coincideix amb la proposta de preus més ajustats tant per a futurs clients com per als nostres clients actuals. Aquest canvi respon a la vocació que tenim a Iguana de posar-nos al costat de la gent en moments complicats com els actuals, fruit de les conseqüències econòmiques provocades per la pandèmia. 

Iguana també hem enllestit el desplegament de Mediona a l’Alt Penedès amb els nuclis de Sant Joan de Mediona, Can Xombo, Can Verdaguer, Les Cases Noves de Can Pardo, Sant Pere Sacarrera, Sant Elies, La Font del Bosc i Can Paixano. A més, estem acabant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a l’Espelt i hem començat a desplegar els primers nuclis de l’extens terme municipal de Piera.

A dia d’avui, Iguana comptem amb més de 48.000 unitats immobiliàries amb cobertura de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que té més de 500 quilòmetres: 90 de xarxa troncal i 370 de distribució.  

Facebooktwitter

Guanyadora del sorteig de Sant Jordi

Montserrat Talló és la guanyadora del sorteig de Sant Jordi que hem fet conjuntament amb Grup Àuria. Tal i com estava previst a les bases del sorteig, fent servir l’aplicació AppSorteos, hem triat el perfil d’Instagram guanyador que ha resultat ser per @Olialsetrill, de la Montserrat.

La guanyadora ha recollit a la botiga d’Iguana, el centre de roses elaborat per usuaris de Grup Àuria i que ha estat construït amb fusta de bobines buides de fibra òptica d’Iguana. El preciós centre ha estat un treball conjunt fet pels usuaris d’horticultura i jardineria, i adequació d’espais i fusta de Grup Àuria. Les roses han estat cedides per la florista Silvia Mir Bonastre.

D’altra banda, i gràcies a l’acord de col·laboració que tenim Iguana i Òmnium Cultural, també hem regalat el llibre Boulder d’Eva Baltasar, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any.

Montserrat Talló ha recollit els obsequis acompanyada del seu fill. El lliurament l’ha fet Jordi Nieto, usuari d’Àuria i Dàmaris Zamora, companya d’Iguana i responsable de la nostra botiga.

Enhorabona a la Montserrat i moltes gràcies a totes les persones que hi han participat!

Facebooktwitter

Bona Diada de Sant Jordi

Aquesta Diada de Sant Jordi la volem celebrar amb una il·lustració de la nostra companya Mireia Grados. Normalment, a la Mireia la trobeu a Atenció al Client i a la nostra botiga, però també és una artista de les il·lustracions digitals com aquesta que ens ha fet per celebrar Sant Jordi.

Aprofitem el dia d’avui per recordar com vam viure Sant Jordi l’any passat. Confinats a casa, però junts tot l’equip. La il·lustració fou de l’il·lustrador Edu Català i els companys van fer arribar les roses a casa de totes les treballadores que seguien al peu del canó des de casa. Per sort, enguany, això ja queda enrere.

Facebooktwitter

Mediona ja té fibra òptica amb Iguana

Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Mediona, tant a Sant Joan de Mediona com als nuclis i urbanitzacions de Can Xombo, Can Verdaguer i Les Cases Noves de Can Pardo. Aquest desplegament s’afegeix al que es va fer a principis de l’any passat a Sant Elies, La Font del Bosc i Sant Pere Sacarrera i, el del 2019 de Can Paixano.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seu a la comarca de l’Anoia fortament arrelats al territori i amb una clara vocació de servei de qualitat. Oferim serveis de connexió a Internet gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, així com serveis de telefonia fixa i mòbil, i televisió. A dia d’avui, tenim presència a una trentena de nuclis i comptem amb prop de 50.000 immobles en cobertura de la nostra pròpia fibra òptica.  

Els medionencs i medionenques que ho desitgin ja poden gaudir d’una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat gestionant l’alta a través de la pàgina web www.iguana.cat o del xat de la pròpia pàgina web, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Facebooktwitter

El polígon industrial d’Olesa Catex Molí, ja té fibra òptica amb Iguana

Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al polígon Catex Molí, un dels espais industrials ubicat a Olesa de Montserrat. Gràcies al desplegament que hem fet, les empreses de la zona ja poden gaudir d’una connexió a Internet d’alta qualitat i adaptada a les necessitats de les empreses, amb un servei de proximitat.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seu a l’Anoia fortament arrelat al territori i amb una clara vocació de servei de qualitat. Oferim serveis de connexió a Internet gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, així com serveis de telefonia fixa i mòbil i televisió. A dia d’avui, tenim presència a una trentena de nuclis i comptem amb prop de 50.000 immobles en cobertura de la nostra pròpia fibra òptica.  

Sant Esteve Sesrovires

A la comarca del Baix Llobregat, Iguana també hi tenim presència a Sant Esteve Sesrovires on vam desplegar la nostra pròpia xarxa a la urbanització Vinyes del Turó, posant fi a una mancança històrica de telecomunicacions d’aquesta zona del terme municipal sesorvirenc.

Facebooktwitter

Et regalem Sant Jordi!

Iguana i Grup Àuria ens unim aquest Sant Jordi per sortejar, conjuntament, un centre de roses i un llibre.

El centre de roses està elaborat amb fusta de les bobines de fibra òptica d’Iguana, a les quals Àuria dóna una nova vida gràcies a l’acord de col·laboració que tenim subscrit entre ambdues organitzacions. Les roses que han assecat els mateixos joves que han fet el centre, són gentilesa de la florista Silvia Mir Bonastre d’Igualada.

Pel que fa al llibre, gentilesa d’Òmnium Cultural Anoia, amb qui Iguana també hi tenim signat un conveni de col·laboració, es tracta de l’obra Boulder d’Eva Baltasar, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any. Boulder narra la història d’una dona, atreta per la sol·licitud, que es guanya la vida en un buc. És la situació perfecta: solitud, una cabina d’un vaixell, l’oceà, algun port per conèixer altres dones i hores per encarar el buit, per sentir la força de la provisionalitat. Fins que un dia, una d’aquestes dones aconsegueix que abandoni el mar, accedeixi a viure en quatre parets i s’impliqui en la gestació assistida i en l’educació d’un fill.

Per a participar al sorteig cal seguir els comptes a Instagram d’Iguana i Àuria i comentar la publicació del sorteig citant a dos amics i/o amigues. S’hi pot participar tantes vegades com es vulgui sempre que els perfils citats no es repeteixin. El dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, donarem a conèixer el guanyador o guanyadora.

Les bases íntegres del sorteig es poden consultar aquí.

Molta sort!

Facebooktwitter

Fes servir la targeta moneder de l’Ajuntament d’Igualada a la nostra botiga

Iguana ens hem adherit a la campanya promoguda per l’Ajuntament d’Igualada gràcies a la qual ha repartit targetes moneder amb una càrrega de 100 euros per gastar als comerços locals. Les targetes són per a persones empadronades a Igualada, en situació d’atur i demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El termini per a sol·licitar aquestes targetes està obert fins el 31 de maig i es pot fer a través d’aquest enllaç.

Si ets una persona usaria d’aquesta targeta pots gastar-la a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. L’ús és simple i anònim, ja que la targeta és com qualsevol altra targeta de dèbit.

A la nostra botiga ja hi tenim el distintiu que ens acredita com a comerç adherit. Visita’ns!

Facebooktwitter

Igualada Comerç i Iguana signem un conveni de col·laboració

L’entitat Igualada Comerç i Iguana hem signat un conveni de col·laboració. El conveni preveu que Iguana prestem serveis de connexió a Internet i telefonia a Igualada Comerç i que ens integrem com a associats de ple dret a Igualada Comerç. Iguana comptem amb un establiment comercial, situat al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. A la nostra botiga, hi trobaràs terminals mòbils i accessoris i et farem la tramitació dels serveis d’Internet, telefonia fixa i mòbil i televisió que oferim.

La presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià i un dels socis fundadors d’Iguana, Aleix Solé, van signar dies enrere l’acord de col·laboració que entra en vigor aquest mes d’abril. 

Facebooktwitter