Iguana donem servei d’Internet d’alta velocitat a Ullastrell a través de la nostra xarxa de radioenllaç

Iguana ampliem la nostra cobertura i fem el salt a la comarca del Vallès Occidental, concretament al municipi d’Ullastrell, on des de fa unes setmanes ja oferim servei de radioenllaç tant a particulars com a empreses. De fet, el primer connectat a la xarxa d’Iguana ha estat el propi Ajuntament d’Ullastrell amb qui hem signat un conveni de coubicació que permet la instal·lació dels equips d’Iguana al propi Ajuntament, així com una antena a les dependències municipals.

El conveni signat contempla la cessió de 10 connexions gratuïtes que cedim a l’Ajuntament d’Ullastrell per a que les destini a persones amb risc d’exclusió social. L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Atenció a les persones, farà la gestió d’aquestes connexions de caire social.

El servei de radioenllaç d’Iguana ens permet oferir connexions de fins a 10 Mbps simètrics i amb paquets que poden incloure també telefonia fixa i telefonia mòbil.

El conveni signat entre l’Ajuntament d’Ullastrell i  Iguana permet millorar la connexió a Internet de tot el terme municipal, que fins ara era molt precària. El sistema de radioenllaç d’Iguana funciona gràcies a la xarxa de fibra òptica pròpia que tenim desplegada.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

Signatura del conveni entre l’alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbè, i dos dels socis fundadors d’Iguana, Aleix Solé i Víctor Quintana.

Facebooktwitter

Horaris especials

Els dies 27, 28 i 29 de desembre i 5 de gener l’horari d’atenció del nostre Servei d’Atenció al Client (ja sigui a través del telèfon 93 8058 55 09 com a través del WhatsApp 602 21 13 33) serà intensiu, de 9 a 15 hores. La botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada romandrà oberta en l’horari habitual de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Tot i amb això, igual que durant la resta de l’any, l’equip tècnic segueix treballant ininterrompudament. En cas d’incidència podeu deixar missatges al contestador les 24 hores del dia, i l’equip tècnic us atendrà i us contactarà tan aviat com sigui possible.

5 de gener

D’altra banda, el proper dia 5 de gener la botiga obrirà només en horari de matí de les 10 a les 13.30 hores.

Facebooktwitter

Instal·lem els punts d’accés Wi-Fi del segon pis del 4DHealth

El 4DHealth segueix apostant per Iguana i a més d’estar connectats a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, també ha confiat en nosaltres per a la instal·lació dels punts d’accés Wi-Fi del segon pis.

Iguana hi hem instal·lat les antenes que permeten la connexió sense fils al segon pis de l’edifici. Anteriorment hi havíem instal·lat una centraleta virtual i havíem millorat la connectivitat del centre.

Les millores al 4DHealth són possibles gràcies als projectes a mida que oferim per a empreses i institucions.

Facebooktwitter

Connectem l’Hospital d’Igualada a la nostra xarxa de fibra òptica i és el primer client amb 1 Gbps simètric

L’Hospital d’Igualada és un dels equipaments de la ciutat d’Igualada i de la comarca de l’Anoia que confia en la qualitat d’Iguana, l’operador de telecomunicacions de proximitat. És per això que Iguana hem connectat l’Hospital d’Igualada a la xarxa de fibra òptica que estem desplegant a Igualada i a Masquefa. Es tracta d’una xarxa de fibra òptica pròpia.

A més, l’Hospital d’Igualada és el primer client al qual oferim una connexió simètrica d’1 Gbps, un gran ample de banda per poder treballar de manera ràpida i fiable, destinada als clients empresarials més exigents.

Iguana treballem dia a dia per oferir el millor servei als nostres clients i per desplegar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica gràcies a la qual podem garantir la qualitat del nostre servei.

Facebooktwitter

Iguana col·labora amb el 2n Anoia Tast-Tech

Aquest proper dissabte 18 de novembre se celebrarà el 2n Anoia Tast-Tech, una matinal tecnològica que es durà a terme al Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia i que està organitzat per TIC Anoia, el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia i  Inquiet i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

L’Anoia Tast-Tech neix amb l’objectiu d’apropar i promoure la tecnologia a la societat, i especialment, a la comunitat educativa. Per això, al llarg de tot el matí (de 10 a 14 hores) s’hi podran descobrir projectes artisticotecnològics, demostracions d’experiències educatives, projectes empresarials educatius, conferències, mini xerrades i tallers per a nens i nenes de més de 3 anys.

La jornada permetrà descobrir robots com el Bee-Bot, l’Artbot, un robot Lego o el Pro-Bot, descobrir la realitat augmentada i la realitat virtual, aprendre a programar amb Lego Minstorms i Arduino, fer un tastet de programació de videojocs amb Stencyl o amb llenguatge de blocs o construir un circuit de carreres amb imants, un vehicle aquàtic o un de terrestre, entre d’altres. Les inscripcions als tallers estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de l’Anoia Tast-Tech 2017.

Al finalitzar la matinal es farà una subhasta entre tots els participants que podran licitar gràcies als punts que obtindran a través d’una APP amb la participació a les diferents activitats proposades. Iguana aporta a la subhasta jocs educatius d’electrònica i robòtica, i un ordinador monoplaca Raspberry Pi 3.

 

Facebooktwitter

No et quedis sense bateria

A la botiga d’Iguana tenim tot el que necessita el teu telèfon mòbil i, en moltes ocasions, el que li fa falta és bateria. Per això també a la vostra disposició el power bank TP-Link d’alta capacitat. Es tracta d’una bateria portàtil de 10400mAh que permet carregar un smartphone de tres a cinc vegades (en funció de la capacitat de la bateria del telèfon), mantenint els dispositiu operatiu.

El power bank de TP-Link compta amb dos ports USB (5V/2A i 5V/1A) que permet carregar dos dispositius simultàniament i compta amb un circuit especial que permet la càrrega ràpida.

A més, compta amb diverses proteccions de seguretat per evitar curtcircuits, escalfament, sobrecàrrega, etc. i garanteix una càrrega segura i fiable per evitar qualsevol dany als dispositius.

La bateria portàtil que us presentem avui és compatible amb gairebé tots els dispositius mòbils (tauletes, telèfons, càmeres de fotos, videoconsoles, etc.) amb port USB i entrada de 5V. A més, incorpora una pràctica llanterna i un indicador LED amb quatre llums que mostren el nivell de bateria o l’estat de la càrrega.

El dispositiu de TP-Link ha rebut premis a Dinamarca, Polònia i Portugal, pesa 241 grams i incorpora el cable micro USB i el manual d’ús.

Aquesta pràctica bateria portàtil és un dels productes d’alta qualitat a preu competitiu (24,99 euros) que trobaràs  la botiga d’Iguana al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Facebooktwitter

Punts de Wi-Fi gratuïts i oberts al Rec.016

Iguana és soci tecnològic del Rec.016. A més de la instal·lació dels punts de connexió a  Internet a totes les pop up stores i de proveir la connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, també hem instal·lat dos punts Wi-Fi gratuïts i oberts per al públic assistent.

Estan ubicats al Pati Vila i Pati Martí Enrich on hi ha espais de restauració. La xarxa Wi-Fi gratuïta porta per nom Rec.016 Iguana.cat Free Wifi.

Benvinguts! Benvingudes!

Facebooktwitter

Maribel Granado és la guanyadora del sorteig de 250€ per al Rec.016

Maribel Granado Méndez és la guanyadora del sorteig de 250€ per gastar al Rec.016. Dissabte passat li vam fer lliurament dels vals de compra i avui ja està gaudint d’aquesta edició del Rec.016.

ENHORABONA!

Facebooktwitter

Comunicat: 8 de novembre

Iguana s’adhereix a l’aturada d’avui dimecres dia 8 de novembre, en protesta per l’empresonament de part del Govern escollit democràticament a les urnes, i per l’aplicació de mesures repressives contra l’autogovern de Catalunya.

  • La botiga estarà tancada durant tota la jornada
  • Mantenim un equip mínim de guàrdia i l’atenció al client telefònica, per tal de garantir la continuïtat dels serveis contractats.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Facebooktwitter

Practiquem l’Slow Shopping

Iguana ens adherim a la campanya Slow Shopping que arriba a la seva sisena edició i se celebrarà del 8 a l’11 de novembre a Igualada. En aquesta ocasió oferim un 10% de descompte en accessoris, fundes i protectors de telèfons mòbils.

L’Slow Shopping coincideix amb el Rec.016, del qual en som socis tecnològics, i també amb La Gran Festa del Vi que es durà a terme el proper dissabte 11 de novembre a la Rambla Sant Isidre organitzada per Igualada Comerç.

L’Slow Shopping és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Igualada i que compta amb el suport de les diferents associacions de comerciants que hi ha a la ciutat.

Vine a la nostra botiga i renova els teus accessoris de telefonia mòbil!

Facebooktwitter

Residencial

Professional