Notícies

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a La Torre de Claramunt

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a La Torre de Claramunt. L’estesa de la xarxa de fibra òptica propietat d’Iguana ha començat pel Camaró, el Xaró i les empreses de La Torre Alta. Ben aviat estarà en cobertura Ca l’Anton, el Pla de la Torre i La Torre. A Vilanova d’Espoia i la Serra l’estesa de fibra òptica s’hi executarà el mes vinent i a Pinedes d’Armengol el maig.

Les primeres altes a empreses i a particulars de La Torre de Claramunt ja s’han fet efectives i ja hi ha qui gaudeix de la connexió de qualitat amb un servei de proximitat. Oferim un ample de banda de fins a 1000 Mbps, l’ample de banda més gran que hi ha al municipi, i amb una permanència de només tres mesos pel que fa als serveis de fibra òptica. A més, s’hi poden afegir les línies de mòbil que convingui, telefonia fixa i televisió.

Les persones i empreses que estiguin interessades en la connexió d’Iguana ja poden contactar amb nosaltres i sol·licitar l’alta del servei a través de la pàgina web www.iguana.cat, del telèfon 93 803 55 09 i de la botiga d’Igualada (carrer Santa Caterina, 32).

Propers municipis a connectar

També estem treballant en el desplegament de Capellades que estarà enllestit en breu, Clariana (Argençola) i Cabrera d’Anoia. I al llarg d’aquest 2019 també es farà arribar la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Castellolí i Copons.

Facebooktwitter

Arriba Iguana TV!

Iguana seguim apostant per donar el millor servei i escoltem les vostres necessitats és per això que presentem Iguana TV, una plataforma agregadora de continguts que permet tenir tots els continguts audiovisuals que l’usuari pot necessitar en un sol lloc, sense haver de saltar d’una plataforma a una altra. Iguana TV incorpora més d’una norantena de canals (30 generalistes, 12 especialitzats, 40 de notícies nacionals i internacionals, 4 infantils) i 13 plataformes de vídeo a la carta gratuïtes. A més, s’hi poden afegir aquells continguts de pagament que tingui l’usuari com Netflix, BeIN Sports, Dazn, Amazon Prime Vídeo, HBO o Rakuten TV, entre d’altres.

Iguana TV té un cercador integrat fàcil i intuïtiu que permet buscar continguts i rebre notificacions de manera unificada, així com un gestor d’alertes de disponibilitat. El preu d’Iguana TV és de només 6 euros al més IVA inclòs.

Si vols conèixer de primera mà Iguana TV pots passar per la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada o visitar-nos aquest diumenge 17 de març al Mercat Figueter de Capellades, on ens hi trobareu a la plaça de Catalunya entre les 10 i les 20 hores.

Facebooktwitter

Oferta de feina: desenvolupador/devops

A Iguana busquem incorporar una persona amb experiència com a desenvolupador web amb coneixements suficients de PHP, en entorns LAMP. Serà integrada dins del departament de desenvolupament de programari de l’empresa, per assumir tasques de programació fullstack, incloent-hi els àmbits d’anàlisi, disseny, maquetació de frontend i desenvolupament de backend, de forma resolutiva i amb la màxima eficiència.


Consulta l’oferta de treball complerta, les característiques i els requisits a la nostra pàgina web.

Facebooktwitter

Diumenge serem al Mercat Figueter de Capellades

Aquest proper diumenge dia 17 de març serem al Mercat Figueter de Capellades, concretament ens trobareu a la plaça Catalunya del municipi de 10 a 20 hores. Al punt d’atenció que muntarem diumenge a Capellades podrem donar-vos informació de primera mà, resoldre dubtes, assessorar-vos i tramitar-vos l’alta al servei. Desplacem l’equip tècnic i humà necessari per oferir-vos una atenció al client de qualitat i de proximitat.

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a Capellades i ja estem tramitant les primeres altes d’empreses i particulars. La velocitat de connexió que oferim a Iguana compta amb un ample de banda de fins a 1000/300 Mbps a preus d’allò més competitius. A més, s’hi poden afegir les línies de mòbil que convingui, telefonia fixa i televisió.

Connecta’t a Iguana!

Facebooktwitter

Oferta de feina: agent comercial

A Iguana seguim creixent i creant ocupació i és per això que busquem a gent com tu! Necessitem incorporar una persona a l’equip comercial, amb coneixements del sector de les telecomunicacions (Internet, telefonia fixa i mòbil) i experiència per a la realització de tasques comercials, gestió, captació i fidelització de clients, especialment en l’entorn PIMES.
Oferim un contracte estable amb l’empresa i pla de carrera.

Consulta l’oferta de treball complerta, les característiques i els requisits a la nostra pàgina web.

Facebooktwitter

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a Capellades

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a Capellades. Des d’aquesta setmana una tercera part de la població ja pot gaudir de connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat, Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia. En el decurs del mes de març enllestirem el desplegament de tot el municipi.

Pel que fa a la velocitat de connexió, Iguana oferim connexions a Internet d’alta qualitat amb un ample de banda de fins a 1000/300 Mbps, triplicant la velocitat que oferíem fins ara a preus d’allò més competitius. La connexió a Internet d’Iguana és la que compta amb més ample de banda al municipi i té només tres mesos de permanència. A més, s’hi poden afegir les línies de mòbil que convingui, telefonia fixa i televisió.

Les persones i empreses que estiguin interessades en la connexió d’Iguana ja poden contactar amb nosaltres i sol·licitar l’alta del servei.

Mercat Figueter

Per tal de facilitar la gestió, Iguana instal·larem el diumenge 17 de març un punt d’atenció i informació al Mercat Figueter de Capellades, concretament a la plaça Catalunya del municipi. L’objectiu d’aquest punt d’atenció és tramitar les altes dels capelladins i capelladines i fer atenció al client de proximitat. Les gestions també es poden fer via telefònica (93 803 55 09), a través de la pàgina web (www.iguana.cat) i de la botiga d’Igualada (carrer Santa Caterina, 32).

Propers municipis a connectar

Iguana també estem treballant en el desplegament de La Torre de Claramunt que estarà enllestit en breu, Clariana (Argençola) i Cabrera d’Anoia. I al llarg d’aquest 2019 també es farà arribar la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Castellolí i Copons.

Aquesta important inversió es fa amb fons propis d’Iguana que invertim al territori i també amb una part de fons FEDER de la Unió Europea destinats a fer arribar connexió d’alta qualitat a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

Facebooktwitter

Connectem Bstim

Una edició més Iguana hem connectat el saló professional Bstim organitzat per Fira Igualada i Fagepi i que compta amb el nostre suport. Bstim és una fira professional que dóna resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de punt de marques i distribuïdors del sector de la moda. L’objectiu principal és facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestor de produccions de productes de moda amb maques i distribuïdors europeus.


La fira que se celebra al recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada compta amb connexió a Internet d’Iguana i amb diversos punts Wi-Fi oberts i lliures tant per a expositors com per a visitants. A la darrera edició celebrada l’any 2017 Bstim va comptar amb una setantena d’expositors i amb 1.400 visitants.

Facebooktwitter

Connectem la Fira de l’Ensenyament

Un any més Iguana hem connectat la Fira de l’Ensenyament d’Igualada que es fa avui i demà al recinte modernista de l’Escorxador.
La vuitena edició de la fira promoguda pel departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de la ciutat, compta enguany amb una sessió d’acollida a través d’una presentació virtual de realitat augmentada.
La fira acull una trentena d’universitats i escoles tant públiques com privades que exposen la seva oferta d’estudis superiors, i tretze escoles i instituts que exposen la seva oferta formativa d’ensenyaments professionals i artístics reglats, cicles formatius de Grau Superior i Programes de Formació i Inserció.

Facebooktwitter

El 12, 13 i 14 de febrer serem a Vallbona d’Anoia

El dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent serem a Vallbona d’Anoia amb l’objectiu de facilitar la gestió a tots els vallbonencs i vallbonenques que ho desitgin, i de donar tota la informació que sigui necessària sobre els nostres serveis. Qui vulgui donar-se d’alta de la nostra fibra òptica o de qualsevol altre servei necessitarà el DNI del titular de la línia, telèfon i correu electrònic de contacte i el número de compte corrent. Si cal fer portabilitat de números de telèfon, també farà falta el DNI del titular actual, la numeració de la línia o línies a portar, i saber quin és l’operador actual.

El punt d’atenció estarà instal·lat als baixos de l’Ajuntament de Vallbona el dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14 de febrer de 16.30 a 20.30 hores. L’objectiu d’aquest punt d’atenció és tramitar les altes de Vallbona d’Anoia i fer atenció al client de proximitat. Les gestions també es poden fer via telefònica (93 803 55 09), a través de la pàgina web i de la botiga d’Igualada.

Facebooktwitter

Vallbona d’Anoia ja té fibra òptica

Iguana estem finalitzant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Vallbona d’Anoia i aquest dijous dia 7 de febrer (19.30 hores) oferirem una xerrada informativa als vallbonencs i vallbonenques. La reunió se celebrarà a la sala Jaume Calveres de l’Ajuntament del municipi i té com a objectiu donar a conèixer les característiques de la connexió a Internet per fibra òptica i les diferents modalitats i serveis que oferim des d’Iguana. També està previst poder resoldre tots els dubtes i inquietuds que tinguin els veïns i veïnes.

Aquest desplegament resol una de les mancances del municipi que fins ara no gaudia de connexió a Internet de qualitat. L’arribada de la fibra òptica al municipi ha tingut molt bona acceptació i ja s’han fet les primers altes tant per a particulars com a per a empreses. Iguana oferim connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat.

Els serveis amb fibra òptica d’Iguana compten amb una permanència de només 3 mesos. Les línies de telefonia mòbil, per la seva banda, no tenen compromís de permanència.

Pel que fa a la velocitat de connexió, oferim connexions a Internet d’alta qualitat amb un ample de banda de fins a 1000/300 Mbps, triplicant la velocitat que oferíem fins ara a preus d’allò més competitius.

Punt d’atenció a Vallbona

Per tal de facilitar la gestió, Iguana instal·larem la setmana vinent un punt d’atenció i informació que estarà obert dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14 de 16.30 a 20.30 hores als baixos de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquest punt d’atenció és tramitar les altes dels vallbonencs i vallbonenques i fer atenció al client de proximitat. Les gestions també es poden fer via telefònica (93 803 55 09), a través de la pàgina web (www.iguana.cat) i de la botiga d’Igualada (carrer Santa Caterina, 32).

Propers municipis a connectar

També estem treballant en el desplegament de La Torre de Claramunt, Capellades, Clariana (Argençola) i Cabrera d’Anoia. I al llarg d’aquest 2019 també farem arribar la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Castellolí i Copons.

Facebooktwitter