Notícies

La botiga de Piera, a ple rendiment

El passat 10 de desembre a Iguana inauguràvem la nostra tercera botiga, situada a Piera, concretament a l’avinguda carretera d’Igualada, 4 Local 4, davant del Centre de Serveis La Bòbila. A la inauguració hi va assistir l’alcalde de Piera, Josep Llopart, representants d’algunes de les associacions de veïns i del teixit econòmic del terme municipal.

L’obertura d’aquesta nova botiga té com a objectiu fer encara més propera la nostra atenció al client i facilitar les gestions i el dia a dia als pierencs i pierenques així com de la resta de municipis als quals hi tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, i, especialment, els que hi ha a la zona d’influència: Masquefa, La Beguda Alta, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’Hortons…

A la nostra botiga de Piera us oferirem una atenció comercial personalitzada, t’assessorarem en el que necessitis i et tramitarem l’alta als nostres serveis. A més, hi trobaràs telèfons mòbils nous i de segons mà amb un any de garantia i accessoris.

L’horari de la botiga de Piera és de dilluns a divendres de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Botiga Abrera

D’altra banda, a final d’any també vam obrir un establiment al Centre Comercial Montserrat Centre d’Abrera. Està ubicat a la planta baixa de l’equipament i està obert de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 hores i de 16 a 21 hores i els dissabtes ininterrompudament de 9.30 a 21 hores.

Facebooktwitter

Honor 50 5G amb polsera Honor Band de regal

A les nostres botigues hi trobaràs una oferta irresistible. El terminal Honor 50 5G per només 499 euros i amb una Honor Band 6 de regal.

El terminal que avui us presentem és un mòbil espectacular pel que fa a disseny i pantalla, i amb un processador que ho aguanta tot.

El pes de 175 grams i la pantalla de 6,57″ que compta amb una corva pronunciada el fan còmode d’agafar. La pantalla OLED té una resolució de 1.080×2.340 píxels, amb un densitat de 392 píxels per polzada. Pel que fa al procesador, incorpora un Snapdragon 778G que li dona estabilitat i fluïdesa i eviten el lag; a més incorpora 5G, Bluetooth 5.2 i Wi-Fi 6 en matèria de connectivitat.

Pel que fa a la biometria, aquest smartphone inclou reconeixement facial estàndard i lector d’empremtes.

Càmera de 108 megapíxels

El sensor principal d’aquest terminal compta amb 108 megapíxels que es complementen amb un sensor gran angular de 8 Mpx, un macro de 2 Mpx i un sensor de profunditat també de 2 Mpx. Pel que fa a la càmera frontal Honor aposta pel sensor de 32Mpx. Tot plegat es complementa amb una app de càmera amb novetats com la multigravació i infinitat d’opcions per treure’n el màxim partit a les fotografies i vídeos.

Honor band 6 de regal

Amb la compra del terminal Honor 50 5G a una de les nostres botigues d’Igualada, Piera o Abrera, us regalem una Honor band 6 de regal, un rellotge intel·ligent amb una pantalla de d’1,47″ polsades AMOLED, amb sensor d’acceleració, giroscopi, sensor òptic de freqüència cardíaca i que pot mesurar el nivel d’oxigen a la sang. Pesa només 18 grams i compta amb una bateria de 180 mAH que aguanta fins a dues setmanes.

Facebooktwitter

L’alcalde d’Abrera visita la botiga d’Iguana a Montserrat Centre

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la segona tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van visitar aquesta setmana la botiga que hem obert al centre comercial Montserrat Centre del municipi.

En el decurs de la visita els responsables municipals van poder conèixer la història i trajectòria d’Iguana, els serveis que oferim així com alguns dels valors que tenim: proximitat, qualitat i territori; a més de visitar la nova botiga que hem obert a Abrera. Iguana oferim serveis de connexió a Internet per fibra òptica i radioenllaç, telefonia fixa i mòbil, i televisió, tant per a particulars com per a empreses. Pensant en les empreses també disposem de productes a mida i centraletes.

Aleix Solé, soci fundador d’Iguana, també va explicar als representants de l’Ajuntament, com serà el desplegament de fibra òptica que tenim previst fer al terme municipal d’Abrera a principis de l’any vinent. A Iguana despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica per garantir la qualitat del servei.

La nova botiga d’Iguana, ubicada a la planta baixa de Montserrat Centre (local T6), reforça l’atenció al client de proximitat en una zona on estem enllestint el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Olesa de Montserrat i, a principis de l’any vinent, començarem el d’Esparreguera i d’Abrera. A dia d’avui, tenim presència a 27 termes municipals i tenim en cobertura de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica prop de 68.000 immobles.

Gemma Moncho i Aleix Solé d’Iguana amb l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i a la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, a la botiga d’Iguana d’Abrera
Facebooktwitter

Premi d’Igualada Comerç

Igualada Comerç ha premiat a Iguana com a establiment més participatiu amb les accions de dinamització que es fan a la ciutat. El guardó es va lliurar el passat dijous en el marc de la 2a Nit del Comerç celebrada al restaurant Somiatruites.

En el discurs d’agraïment, Aleix Solé, un dels socis fundadors d’Iguana va destacar que el “comerç i l’atenció propera son un servei essencial, importantíssim, que vertebra i dona valor a les ciutats i al nostre país”. Solé també va remarcar l’ingent tasca que fan “les nombroses entitats i esdeveniments que, juntament amb el comerç, donen vida als nostres pobles i ciutats”.

És per les col·laboracions que a Iguana fem en l’àmbit del a cultura, l’esport, el teixit econòmic i social que Igualada Comerç ens ha guardonat.

L’esdeveniment també va servir per celebrar el premi Nacional de Comerç que Igualada Comerç ha rebut recentment de la Generalitat de Catalunya. Des d’aquí aprofitem per felicitar a l’entitat comercial per aquest important reconeixement.

El regidor de Dinamització Econòmica d’Igualada, Jordi Marcè, amb Aleix Solé i Gemma Moncho, d’Iguana

Facebooktwitter

Obrim botiga a Abrera

Comença el mes de desembre amb una incorporació important a Iguana: obrim botiga al centre comercial Montserrat Centre d’Abrera.

El nou local comercial d’Iguana que està a la planta baixa del centre comercial (local T6), s’obre amb l’objectiu de reforçar un dels nostres valors: l’atenció al client de proximitat i qualitat.

A més, estem ultimant l’obertura d’un tercer establiment comercial a Piera.

Facebooktwitter

Guanyadors/es del sorteig del Zoom Festival

Tal i com preveien les bases del concurs de les entrades del Zoom Festival, ahir vam fer el sorteig i ja tenim els afortunats i afortunades que podran gaudir del Zoom Festival, el festival internacional de continguts audiovisuals de Catalunya. Iguana en som els partners tecnològics i hi col·laborarem.

Els guanyadors/es de les entrades (dues per persona) per a la Gala de Cloenda que es farà el dissabte 27 de novembre a les 21.30 hores al Teatre Municipal de l’Ateneu són:

· Antoni Solé
· Caterina Jerez
· Gemma Bertran
· Josep Torreguitart
· Maria Victòria Caldito
· Montse Robert
· Pili Mullerat
· Ramon Llobet
· Sílvia González

Enhorabona a tots i a totes i bon cinema!

Tots els guanyadors/es heu rebut un correu electrònic a l’adreça que ens vau facilitar al participar al sorteig amb les instruccions per recollir les vostres entrades.
Facebooktwitter

Col·laborem amb el Club Bàsquet Igualada

Iguana hem signat un nou acord amb el Club Bàsquet Igualada amb qui ja col·laborem habitualment al Torneig de Bàsquet 3×3. Aquest nou conveni ens ha permès connectar a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica un immoble que allotja basquetbolistes del club igualadí.

Des de la signatura de l’acord, Iguana tenim presència a la pista de bàsquet de Les Comes amb una lona a l’entrada del túnel de vestidors.

Iguana donem suport a les entitats esportives, culturals i veïnals del nostre territori.

Facebooktwitter

Xerrada al Bedorc

Avui diumenge 21 de novembre, a les 18.30 hores, serem a l’Associació de Veïns Vall d’Or – El Bedorc, a Piera, coincidint amb l’assemblea anual de l’entitat. Amb aquesta entitat hem arribat a un acord de col·laboració.

A l’inici de l’assemblea oferirem una breu xerrada per explicar qui som i què fem, ens posarem a disposició dels veïns i veïnes per resoldre aquells dubtes que puguin sorgir, i també ens posarem a disposició per tramitar altes als nostres serveis allí mateix, oferint una atenció al client d’absoluta proximitat.

Les persones que hi estiguin interessades hauran de portar el DNI del titular de la línia, el número de compte bancari, i si hem de tramitar canvis d’operadors de numeracions de telèfons mòbil o fixes, també ens farà falta el DNI del titular actual de les línies.

Us esperem aquesta tarda a l’Associació de Veïns Vall d’Or – El Bedorc!

Facebooktwitter

Alerta d’estafa amb els telèfons que comencen amb 118

Fa uns anys, abans de la popularització de les cerques a Internet, els números que començaven amb 118 eren números d’informació telefònica que havien substituït a les antigues guies telefòniques en paper. Les empreses que els gestionaven s’anunciaven als mitjans audiovisuals i s’erigien com a agendes per a tots aquells telèfons d’administració i/o serveis que l’usuari pogués necessitar.

D’un temps ençà i amb la popularització de les cerques per Internet (ara, tot ho busquem a Internet!) el sistema ha canviat. Aquestes empreses s’han posicionat al capdamunt de les cerques de telèfons públics. És a dir, quan algú busca un telèfon d’una administració pública, d’una empresa de subministraments o un banc, entre d’altres, és probable que la pàgina que hi aparegui no sigui la del propi ens, sinó una pàgina que indiqui el telèfon de l’entitat que busques és un número que comença en 118. Aquí comença l’estafa, ja que les numeracions telefòniques que comencen amb 118 tenen un elevadíssim preu per minut.

El problema rau, per un costat que aquest mateix telèfon amb prefix 118 et pot redirigir al telèfon que veritablement cercaves, i que segons el Pla de Numeració Telefònica, l’activitat de les línies 118 ha de consistir en “el subministrament d’informació sobre els números d’abonats dels servei telefònic”, i és per això que les associacions de consumidors reclamen que es facin les modificacions que siguin necessàries per frenar els fraus a través d’aquestes línies amb numeracions 118.

Malgrat que aquesta és una pràctica que fa temps que circula i que ja us avançàvem al mes de març amb el cas del telèfon del Servei d’Ocupació Estatal (SEPE), cada vegada s’està popularitzant més.

Per prevenir caure al frau pots bloquejar les trucades a números 118 a través de la teva àrea de clients (configuració de la línia mòbil) marcant l’opció Bloqueig número premium 118. A més també pots bloquejar trucades a números 901, 902, 905, 907 i 80X.

És molt important conèixer les fonts fiables de cerca d’informació a Internet, ja sigui de números de telèfon com de qualsevol altra qüestió.

Facebooktwitter

Despleguem la nostra fibra òptica a Olesa de Montserrat

Iguana hem començat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al nucli d’Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, i ja tenim en cobertura més de 3.500 immobles. Abans de final d’any tenim previst arribar a la pràctica totalitat del terme municipal. Aquest desplegament se suma al que ja vam fer del polígon Catex Molí d’Olesa la primera meitat d’aquest any.

Iguana som un operador de telecomunicacions, quilòmetre 0, amb valors, fortament arrelat al territori i amb una clara vocació de servei de qualitat. Oferim serveis de connexió a Internet gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, així com serveis de telefonia fixa i mòbil televisió. A dia d’avui, tenim presència a una trentena de nuclis i comptem amb prop de 65.000 immobles en cobertura de la nostra pròpia fibra òptica. Apostem per la proximitat en l’atenció al client i per l’alta qualitat de servei a uns preus competitius i transparents. Iguana invertim en la creació de noves infraestructures i generem ocupació.

Els olesans i olesanes que vulguin donar-se d’alta a la fibra òptica d’Iguana ja poden fer-ho a través de la pàgina web www.iguana.cat, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. A més, ben aviat,, obrirem dues noves botigues per oferir una atenció al client encara més pròxima.

Facebooktwitter