Notícies

Iguana es reforça per donar servei a les empreses de Les Comes que estan sense Internet ni telèfon

  • L’operadora està resolent els problemes de connexió que tenen moltes de les empreses de Les Comes des de dijous afectades per una avaria massiva que afecta a les connexions amb parell coure

L’operadora de telecomunicacions igualadina, Iguana, s’ha reforçat per tal de poder fer front a les necessitats de connexió a Internet i de telefonia fixe que des de dijous tenen nombroses empreses del polígon de Les Comes. Iguana està al costat de les empreses de la ciutat i per això està ajudant a restablir el servei d’internet d’alta velocitat i telefonia amb la màxima celeritat possible.

Des de dijous passat una avaria massiva de Telefónica ha deixat sense servei a nombroses empreses del polígon de Les Comes. Iguana aposta per retornar a la normalitat, el més aviat possible, la producció d’aquestes empreses i evitar que això els suposi més pèrdues econòmiques. Amb aquest objectiu, l’operadora igualadina ha reforçat el seu equip i està treballant amb total rapidesa.

Les empreses que ho desitgin poden contactar amb Iguana al telèfon 93 803 55 09.

Vista de Les Comes

Vista de Les Comes

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*