Notícies

Iguana es reforça per donar servei a les empreses de Les Comes que estan sense Internet ni telèfon

  • L’operadora està resolent els problemes de connexió que tenen moltes de les empreses de Les Comes des de dijous afectades per una avaria massiva que afecta a les connexions amb parell coure

L’operadora de telecomunicacions igualadina, Iguana, s’ha reforçat per tal de poder fer front a les necessitats de connexió a Internet i de telefonia fixe que des de dijous tenen nombroses empreses del polígon de Les Comes. Iguana està al costat de les empreses de la ciutat i per això està ajudant a restablir el servei d’internet d’alta velocitat i telefonia amb la màxima celeritat possible.

Des de dijous passat una avaria massiva de Telefónica ha deixat sense servei a nombroses empreses del polígon de Les Comes. Iguana aposta per retornar a la normalitat, el més aviat possible, la producció d’aquestes empreses i evitar que això els suposi més pèrdues econòmiques. Amb aquest objectiu, l’operadora igualadina ha reforçat el seu equip i està treballant amb total rapidesa.

Les empreses que ho desitgin poden contactar amb Iguana al telèfon 93 803 55 09.

Vista de Les Comes

Vista de Les Comes