Notícies

Iguana signa un conveni amb l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons per fer arribar la connexió d’Internet d’alta velocitat a tot el terme municipal

Iguana i l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons va signar, el 17 d’abril, un conveni per millorar la connexió a Internet dels veïns de tot el terme municipal.

A Sant Llorenç d’Hortons, aquest servei d’Internet d’alta velocitat s’oferirà a través de radioenllaç gràcies a uns nodes de connexió ubicats en el consistori i en el dipòsit d’aigua de la zona industrial. El conveni signat i la instal·lació de tota la infraestructura permetrà donar cobertura tant al nucli com a les urbanitzacions de Sant Llorenç.

La millora substancial de la connexió a Internet que es posarà en funcionament l’1 de juny també permetrà oferir trucades telefòniques a través d’aquesta mateixa xarxa. Els veïns de Sant Llorenç d’Hortons que vulguin disposar d’aquest servei poden posar-se en contacte amb Iguana.

Acord Iguana amb l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

David Oller d’Iguana amb l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Àlex Jover