Notícies

Els actes de Fira d’Igualada tindran wi-fi i connexió a internet d’alta qualitat gràcies a Iguana

Iguana hem signat un acord de col·laboració amb Fira d’Igualada gràcies al qual oferirem serveis de connexió a internet mitjançant la tecnologia Wi-fi als esdeveniments organitzats per Fira Igualada. Des d’Iguana oferirem un servei de qualitat aprofitant l’ample de banda de la fibra òptica pròpia i donant un servei de wi-fi dimensionat a cada fira, el que permetrà un gran número de connexions i un alt trànsit de dades. La fira Bstim va ser la pionera d’aquest acord, gràcies al qual el servei wi-fi d’Iguana va permetre la connexió de 4o0 usuaris únics, 100 connexions recurrents i un trànsit de dades de 7Tb, sense cap incidència.

Els esdeveniments de Fira Igualada als quals Iguana prestarem servei wi-fi són: Bstim, Automercat, Aerosport, Celebracions, Nuvis i festes, FirAnoia, Ecoenergètica, Maqpaper i FiraBIT, a més d’altres esdeveniments puntuals que puguin requerir aquesta connectivitat.

El president de Fira Igualada, Joan Domènech, i el director comercial d’Iguana i soci fundador, Víctor Quintana han rubricat el conveni de col·laboració

El president de Fira Igualada, Joan Domènech, i el director comercial d’Iguana i soci fundador, Víctor Quintana han rubricat el conveni de col·laboració

 

 

2 comentaris

S'han tancat els comentaris.

[…] acció s’emmarca dins l’acord que Iguana i Fira Igualada van signar l’any 2015 i gràcies al qual dotem les fires que organitza […]
[…] al conveni entre Fira Igualada i Iguana, durant el cap de setmana, els expositors i organitzadors d’Aerosport gaudiran d’una connexió […]