Notícies

Arriba FirAnoia i regalem un any de fibra òptica

Divendres, dissabte i diumenge Igualada acull FirAnoia. Iguana estarem presents a la fira, concretament a l’estand 49-50 (a l’alçada del carrer Òdena) presentant-vos les característiques de la fibra òptica i el desplegament que estem realitzant.

Amb motiu de FirAnoia, regalem un any de fibra òptica a tres persones. Hi ha dues maneres de fer-ho:

 

  • A través de les xarxes socials. Penja una fotografia amb un element d’Iguana (la nostra furgoneta, una factura, un cartell, una caixa de connexions…) a twitter amb el hashtag #1AnyDeFibra i cita @iguanacat, o penja la fotografia al nostre mur de Facebook amb l’etiqueta #1AnyDeFibra després d’haver fet m’agrada a la nostra pàgina de Facebook. També pots pasar per l’estand d’Iguana els dies de FirAnoia i fer-te una fotografia al nostre photocall. Sortejarem #1AnyDeFibra entre les fotografies de Twitter i #1AnyDeFibra entre les fotografies rebudes a Facebook.
  • Visitant el nostre estand i emplenant la butlleta que hi trobaràs. El diumenge 21 de juny al es 20 hores farem el sorteig entre els participants i comunicarem, al nostre estand i a les xarxes socials, qui ha resultat guanyador.

 

Les persones que en resultin guanyadores han de residir a Igualada ciutat. Si el domicili del guanyador/a no està en una zona de desplegament, l’any de quota gratuïta es farà efectiu quan s’hagi desplegat la fibra a la seva zona. Si a dia 31 de desembre de 2016 no s’ha desplegat la fibra a la seva adreça Iguana farà un abonament de 100 euros.

 

anyfibra

 

Molta sort, molta fibra i bona fira!