Notícies

Iguana posa el wi-fi de FirAnoia

Iguana s’implica plenament amb FirAnoia i, a més de muntar el nostre propi estand i de celebrar l’esdeveniment regalant un any de fibra òptica per a tres persones, donem servei wi-fi als expositors de la fira. Aquesta acció s’emmarca dins de l’acord que Iguana va signar amb Fira Igualada el passat mes de maig.

Així doncs, a la plaça de Cal Font hi haurà quatre punts de wi-fi i al llarg del passeig se n’instal·laran mitja dotzena. La particularitat de la xarxa wi-fi que s’instal·larà amb motiu de FirAnoia és que prové de la fibra òptica que Iguana està desplegant a la ciutat.

 

#1AnyDeFibra

D’altra banda Iguana estarem a FirAnoia donant informació sobre el desplegament de fibra òptica a la ciutat d’Igualada i dels serveis de radioenllaç que oferim a la comarca. Ens trobareu a l’estand 49-50 ubicat a l’alçada del carrer Òdena. Veniu a visitar-nos!

A més, amb motiu de FirAnoia regalem tres anys de fibra òptica gratuïta per a tres persones. Es pot participar de dues maneres:

  • A través de les xarxes socials. Penja una fotografia amb un element d’Iguana (la nostra furgoneta, una factura, un cartell, una caixa de connexions…) a twitter amb el hashtag #1AnyDeFibra i cita @iguanacat, o penja la fotografia al nostre mur de Facebook amb l’etiqueta #1AnyDeFibra després d’haver fet m’agrada a la nostra pàgina de Facebook. També pots passar per l’estand d’Iguana els dies de FirAnoia i fer-te una fotografia al nostre photocall. Sortejarem #1AnyDeFibra entre les fotografies de Twitter i #1AnyDeFibra entre les fotografies rebudes a Facebook.
  • Visitant el nostre estand i emplenant la butlleta que hi trobaràs. El diumenge 21 de juny al es 20 hores farem el sorteig entre els participants i comunicarem, al nostre estand i a les xarxes socials, qui ha resultat guanyador.

 

Les persones que en resultin guanyadores han de residir a Igualada ciutat. Si el domicili del guanyador/a no està en una zona de desplegament, l’any de quota gratuïta es farà efectiu quan s’hagi desplegat la fibra a la seva zona. Si a dia 31 de desembre de 2016 no s’ha desplegat la fibra a la seva adreça Iguana farà un abonament de 100 euros.

 

Free Wi-fi gentilesa d'Iguana

 

Bona fira!