Notícies

El 4DHealth millora la seva connexió gràcies a Iguana

L’hospital simulat d’Igualada, el 4DHealth, ha fet una important millora de la seva connexió amb la col·laboració d’Iguana. Així doncs, els tècnics d’Iguana i del centre mèdic simulat han treballat conjuntament perquè el centre estigui a punt tecnològicament i a nivell de connectivitat. Iguana ha instal·lat mitja dotzena de punts de connexió (tres per planta).

Aquesta posada a punt permetrà millorar el servei d’streaming i les possibilitats de connexió remota que puguin fer-se en un futur per tal d’avaluar als usuaris que hi fan pràctiques.

Iguana ha instal·lat wi-fi a l'edifici del 4DHealth

Iguana ha instal·lat wi-fi a l’edifici del 4DHealth

Facebooktwitter

2 comentaris

S'han tancat els comentaris.

[…] en la nostra fibra òptica per a la seva connexió. Abans de l’estiu ja vam dur a terme unes primeres millores en connectivitat i el centre de referència en simulació mèdica gaudeix de la nostra fibra òptica amb una […]
[…] Iguana hi hem instal·lat les antenes que permeten la connexió sense fils al segon pis de l’edifici. Anteriorment hi havíem instal·lat una centraleta virtual i havíem millorat la connectivitat del centre. […]