Notícies

Iguana fa arribar connexió a Internet de qualitat als veïns de Can Rial i Mas d’en Gall d’Esparreguera

Representants de les associacions de veïns de Can Rial i de Mas d’en Gall d’Esparreguera s’han reunit aquesta setmana amb responsables d’Iguana i amb l’alcalde del municipi. L’objectiu de la reunió ha estat donar a conèixer la nova infraestructura que Iguana ha instal·lat a Can Rial i que permet fer arribar de connexió a Internet de qualitat a gran part d’aquestes urbanitzacions. Iguana aposta per donar cobertura de radioenllaç a aquests nuclis que històricament sempre han tingut problemes amb la connexió amb d’altres operadors de telecomunicacions.

En el decurs de la reunió els responsables d’Iguana van explicar als representats veïnals les característiques del radioenllaç i van presentar-los una promoció exclusiva per a les altes que es realitzin abans de final d’any.

La proposta d’Iguana ofereix connexions simètriques de 3 a 10 Mbps i des de 25,50 euros al mes IVA inclòs. Aquesta opció també pot incloure telefonia per només 9 euros més al mes.

Tots aquells veïns que hi estiguin interessats es poden posar en contacte amb Iguana a través del telèfon 93 803 55 09 o del correu electrònic contacte@iguana.cat

Reunió Iguana Esparreguera 150915

Facebooktwitter

9 comentaris

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Información sobre la instalación
Me gustaría saber si me llega internet a fijo .pero tengo permanencia con orange
Voldria posar- me en contacte amb vostès.
Espero resposta
Merci
Joan