Notícies

Prop de dos centenars de llars i empreses igualadines, connectats a la fibra òptica d’Iguana

Mentre els nostres operaris segueixen desplegant Fibra Òptica per Igualada donant cobertura a nombrosos carrers, gairebé 200 llars i empreses igualadines ja gaudeixen de la nostra fibra òptica. A més, hi ha gairebé mig miler de llars inscrites per donar-se d’alta tan bon punt la fibra òptica d’Iguana hagi arribat al seu domicili.

El març de l’any passat l’equip d’Iguana presentàvem en roda de premsa el nostre projecte. Des de llavors, hem reforçat el nostre equip per tal d’atendre la demanada i agilitzar el desplegament de la nostra pròpia xarxa, hem connectat a prop de 200 llars i hem millorat la nostra infraestructura per tal de donar les millors prestacions als nostres clients. A més, hem ampliat la previsió del desplegament i hem donat cobertura a gran part del centre de la ciutat.

Una de les eines que més ens ajuda a la planificació són les sol·licituds de fibra òptica, ja que tenim en compte el número d’interessats a l’hora de prioritzar uns carrers o uns altres. Per això us recordem que podeu consultar la vostra cobertura i prescriure’s a través de la nostra pàgina web.

cobertura

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*