Notícies

Iguana col·labora amb el Teatre de l’Aurora i esdevenim col·laboradors del projecte cultural

Iguana i l’entitat que gestiona el Teatre de l’Aurora, Unicoop Cultural, hem signat un conveni de col·laboració. Amb aquest acords ens sumem a d’altres entitats i empreses d’Igualada i comarca que donen suport al projecte cultural del teatre de Cal Font, col·laborant a fer possible la programació estable d’aquest espai.

Les activitats del Teatre de l’Aurora són possibles gràcies als espectadors, a la col·laboració dels Amics del Teatre de l’Aurora, a les institucions públiques i, cada vegada més, a les entitats i empreses, com Iguana , opten per oferir fórmules de col·laboració. Aquest  suport imprescindible permet que iniciatives culturals o socials com les d’aquesta sala independent continuïn sent una realitat.

Amb aquest acord, Iguana aposta, com ja fa habitualment, per donar suport a iniciatives que es fan a la ciutat.

Lluís Segura, president d’Unicoop Cultural, i Víctor Quintana, director comercial d’Iguana

Lluís Segura, president d’Unicoop Cultural, i Víctor Quintana, director comercial d’Iguana

 

Facebooktwitter