Notícies

Hortènsia Rovira i Toni Palacio, guanyen #1AnyDeFibra d’Iguana a Masquefa

 

En el marc de la Fira de Sant Eloi celebrada aquest cap de setmana a Masquefa, Iguana va presentar el desplegament de fibra òptica que està fent en aquesta població de l’Anoia, on Iguana hi té una de les seves seus.

Per aquest motiu, Iguana vam regalar un any de fibra òptica per a dues persones. Els guanyadors del sorteig han estat Hortènsia Rovira que va participar-hi complimentant la butlleta de l’estand d’Iguana i Toni Palacio que ho va fer posant al photocall instal·lat.

Enhorabona als dos! Des d’Iguana ens posarem en contacte amb ells ben aviat.

Moltes gràcies a tots els participants i a totes les persones que, aquest cap de setmana, han visitat el nostre espai a la Fira de Sant Eloi i s’han interessat pel desplegament de fibra òptica que estem fent a Masquefa.

Toni Palacio, guanyador #1AnydeFibra d'Iguana a Masquefa

Toni Palacio, guanyador #1AnydeFibra d’Iguana a Masquefa