Notícies

Iguana despleguem fibra òptica a Masquefa

Iguana fem un pas més en el nostre projecte de desplegament de fibra òptica pròpia i hem començat el desplegament a Masquefa que permetrà oferir connexió a Internet d’alta qualitat a domicilis i empreses d’aquest municipi on Iguana hi tenim una de les nostres seus. De moment, hem muntat un local tècnic, estem treballant a la capçalera i en breu començarem la primera estesa de cable de fibra òptica. Per tal que els masquefins i masquefines puguin preinscriure’s i consultar tota la informació necessària sobre el desplegament i les condicions de fibra òptica a Masquefa hem obert la pàgina web www.fibramasquefa.cat.

Per aquest nou desplegament, ampliem el número d’instal·ladors i per tant, simultàniament, seguirem desplegant la fibra òptica a Igualada mentre despleguem la Fibra a Masquefa.

iguanamasquefa