Notícies

La fibra òptica d’Iguana a Masquefa es presenta en societat a la Fira de Sant Eloi

Aquest cap de setmana se celebra a Masquefa la Fira de Sant Eloi. Iguana hi serem presents amb un estand propi on explicarem, de primera mà, el desplegament de fibra òptica que ja hem començat a Masquefa, indret d’una de les seus de la nostra empresa. El nostre estand estarà ubicat davant del Centre Tecnològic Comunitari (CTC), a l’Av. Catalunya 58-62. Ens hi podràs trobar dissabte 28 de novembre de les 11 a les 20h, i diumenge 29 de les 11 a les 15h.

Iguana estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Masquefa per tal de poder garantir la màxima qualitat de servei i la proximitat en el tracte. Volem que els masquefins i masquefines gaudeixen als seus domicilis i negocis de connexions a Internet d’alta qualitat. A més, també oferim serveis de telefonia fixa i mòbil.

Un any de fibra òptica

Amb motiu de la Festa de Sant Eloi Iguana sortejarà un any de fibra òptica gratuïta entre totes les persones que passin pel nostres estand i ens demanin informació. El sorteig de la butlleta guanyadora el farem al finalitzar la fira. El guanyador/a el farem públic a través de les xarxes socials.

Animeu-vos i visiteu-nos! Us informarem de tot el que sigui necessari sobre l’arribada de la fibra òptica d’Iguana a Masquefa.

Mentrestant, com sempre, posem a la vostra disposició la pàgina web www.fibramasquefa.cat.

regalem un any de fibra òptica