Notícies

El 4DHealth funciona amb fibra òptica d’Iguana

El 4DHealth ha apostat per Iguana i confia en la nostra fibra òptica per a la seva connexió. Abans de l’estiu ja vam dur a terme unes primeres millores en connectivitat i el centre de referència en simulació mèdica gaudeix de la nostra fibra òptica amb una connexió simètrica de 200 Mbps.

A més, el 4DHealth d’Igualada, l’únic hospital simulat complet d’Europa, també ha apostat per les nostres centraletes virtuals i ara pot gestionar tot el seu sistema intern de telefonia (extensions, transferències de trucades, contestadors, etc.) a través d’un sistema intuïtiu que permet fer les diferents gestions a través d’internet, sense necessitat d’una centraleta física.

4DHealth

Facebooktwitter

1 comentari

S'han tancat els comentaris.

[…] 4DHealth segueix apostant per Iguana i a més d’estar connectats a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, també ha confiat en nosaltres per a la instal·lació dels punts d’accés Wi-Fi del segon […]