Notícies

Iguana millora notablement la connexió del CEIP Creixà de Can Canals a Piera

L’escola Creixà de Can Canals a Piera feia temps que intentava treballar amb una connexió adsl insuficient i precària. Des de l’Ajuntament i d’altres administracions superiors s’havia demanat una millora de la connexió, però ningú havia estat capaç de resoldre els problemes de connectivitat del centre educatiu. Davant d’aquesta impassibilitat, l’Ajuntament de Piera va demanar a Iguana una nova connexió i des de fa uns dies poden treballar amb 10Mb simètrics reals.

Segons la directora del centre educatiu la millora ha estat substancial i destaca que “ara podem fer informàtica perquè fins ara era inviable que una dotzena d’infants es poguessin connectar simultàniament a internet”.

Més carrers en cobertura a la zona

D’altra banda, la millora de la connexió al CEIP Creixà de Can Canals ens ha permès oferir cobertura per radioenllaç a dos carrers més de la zona que fins ara no en disposaven: el carrer Jardins i la Rambla de la Riera de Piera. Els particulars i empreses que s’hi vulguin connectar poden consultar la nostra pàgina web.

CEIP Creixà - Can Canals Piera (1)