Notícies

Ja hem fet la primera connexió de fibra òptica a un particular de Masquefa

  • Es tracta de Toni Palacio que assegura que la seva connexió “ha millorat dràsticament”

El masquefí Toni Palacio és el primer ciutadà de Masquefa que compta amb una connexió de fibra òptica d’Iguana a casa seva. Des d’Iguana vam començar el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a finals de l’any passat i ja està en disposició de fer les primeres altes a clients que poden demanar informació i inscriure-se’hi aquí.

El primer que ja gaudeix de la fibra òptica d’Iguana és Toni Palacio, guanyador d’#1AnydeFibra gratuïta que vam sortejar en el marc de la Fira de Sant Eloi del municipi. Palacio assegura que “la meva connexió ha millorat dràsticament i que no té res a veure amb el que tenia fins ara” i està a l’espera de “gaudir-ne els caps de setmana que és quan la meva antiga connexió tenia més problemes”.  Pel que fa la instal·lació dins del seu domicili el primer masquefí connectat a la fibra òptica d’Iguana assegura que no ha tingut cap mena de problema ni de molèstia.

Actualment Iguana ja podem fer altes a usuaris finals de Masquefa amb domicilis o negocis als carrers Santa Clara, Sant Antoni, Xic de l’Anyé, Rogelio Rojo, Ribera d’Ebre, Gironès, Segarra i Baix Camp, i avingudes Maresme i la Línia.

Amb l’arribada de la fibra òptica d’Iguana a Masquefa, la població pot gaudir de connexió a Internet d’alta qualitat a més de serveis de telefonia fixa i mòbil. Aquest és el segon municipi de l’Anoia que compta amb xarxa pròpia d’Iguana després que comencéssim l’any 2014 l’estesa de fibra òptica a Igualada on ja comptem amb més de dos centenars de clients. A Igualada, Iguana seguim treballant intensament per fer arribar la fibra òptica a tots els domicilis i empreses de la ciutat.

Iguana som una operador de telecomunicacions de l’Anoia que vetllem per la connectivitat d’alta velocitat, buscant solucions a mida per als nostres clients tot oferint serveis de qualitat i proximitat.

Toni Palacio Iguana Masquefa

 

Facebooktwitter