Notícies

Iguana i l’Ajuntament de Piera signen un conveni que permetrà millorar la connexió a Internet dels veïns del municipi

Aquesta setmana l’Ajuntament de Piera i Iguana hem signat un conveni de col·laboració. El conveni preveu la instal·lació dels equips d’Iguana en espais de titularitat municipal per tal de poder fer arribar una connexió a Internet de qualitat, proximitat i assequible en indrets on la connexió és inexistent o molt precària. Iguana podrà prestar els seus serveis de connexió a internet, telefonia mòbil i fixa de qualitat i proximitat a Piera i als seus nuclis urbans. De fet, Iguana ja va resoldre els greus problemes de connexió del CEIP Creixà de Can Canals, al terme municipal de Piera.

El conveni també contempla el manteniment per part d’Iguana del servei de connexions d’emplaçaments municipals i els punts de cobertura Wi-Fi de l’Ajuntament.

D'esquerra a dreta: Jordi Romeu i Torres, Tinent d'alcalde de Noves Tecnologies, Transport i Pobles; Jordi Madrid i Roca, alcalde i David Oller, soci d'Iguana

D’esquerra a dreta: Jordi Romeu i Torres, Tinent d’alcalde de Noves Tecnologies, Transport i Pobles; Jordi Madrid i Roca, alcalde de Piera, i David Oller, soci d’Iguana

20 comentaris

S'han tancat els comentaris.

Bon dia

Soc usuari de iguana voldria saber si en podeu dir per quan la fibra optica el poble de ca n'aguilera,que ens tenen oblidats la conexio actual es del tot insuficient
Salut vagi be
M'agradaria coneixer el contingut d'aquest conveni. Sóc veïna de La Fortesa, un barri de Piera, i un dels temes pendents amb el nostre Ajuntament de Piera és la resolució de la total falta de servei al nostre poble.

Moltes gràcies.
Clàudia Miralles
Vicepresidenta de l'Associació de Veïns i Veïnes de La Fortesa
Cuando tendréis fibra en can bonastre
Buenas!
¿Podriais decirme cuando pondreis fibra en Can Claramunt?
Con precios y velocidades por favor!

Gracias!!
Fibra optica en can martin y precios de moviles tambien
  Hola,

  De momento no tenemos previsto el despliegue de fibra óptica en Can Martín, pero sí que ofrecemos servicios de internet y telefonía de alta calidad por radioenlace. Si nos facilitas tu dirección te informaremos si estás en zona de cobertura. Puedes contactar con nosotros por mail (sac@iguana.cat), teléfono (93 803 55 09) o WhatsApp (602 21 13 33) o visitar nuestra tienda en la calle Santa Caterina, 32 de Igualada donde estaremos encantados de atenderte.
  Encontrarás un vídeo sobre cómo funcionan los servicios de radioenlace aquí: https://www.iguana.cat/blog/2017/07/radioenllac-diguana/ y las diferentes modalidades de radioenlace para particulares aquí: https://www.iguana.cat/internet/radio

  En referencia a la telefonía móvil, encontrarás toda la información en el siguiente enlace: https://www.iguana.cat/mobil

  Saludos!
Hola! Quería consultarles cuando llegara vuestra fibra a Can Mas y detalles de la conexión, precios,...
Gracias y un saludo.
  Hola,

  De momento no tenemos previsto el despliegue de fibra óptica en Can Mas, pero sí que ofrecemos servicios de internet y telefonía de alta calidad por radioenlace. Si nos facilitas tu dirección te informaremos si estás en zona de cobertura. Puedes contactar con nosotros por mail (sac@iguana.cat), teléfono (93 803 55 09) o WhatsApp (602 21 13 33) o visitar nuestra tienda en la calle Santa Caterina, 32 de Igualada donde estaremos encantados de atenderte.
  Encontrarás un vídeo sobre cómo funcionan los servicios de radioenlace aquí: https://www.iguana.cat/blog/2017/07/radioenllac-diguana/ y las diferentes modalidades de radioenlace para particulares aquí: https://www.iguana.cat/internet/radio

  Saludos!
Hola quisiera saber si en can mata hay fibra, gracias
A mi tambien me interesa saber, cuando pondran fibra en can claramunt.
  Buenos días David,

  Actualmente no disponemos del servicio de fibra óptica en Can Claramunt, no obstante si nos envias un correo a sac@iguana.cat con tu dirección podemos comprobar si disponemos de cobertura a través a de radioenlace, y registraremos la solicitud de fibra para avisarte enseguida que tengamos la zona desplegada.

  Gracias por contactar con nosotros,

  Un saludo,
Arriba ja la fibra a Can Mata?
Gràcies
  Benvolguda Anna,
  En aquest moment no tenim previsió de desplegament de la nostra xarxa de fibra òptica a Can Mata, però si ens fas arribar la teva adreça per correu electrònic (sac@iguana.cat) podem mirar si et podem fer arribar radioenllaç i avisar-te quan despleguem la xarxa de fibra òptica a la teva zona. Moltes gràcies per l'interès.