Notícies

Hem regalat un any de connexió a Internet per fibra òptica, telefonia fixa i mòbil

Aquest cap de setmana hem estat presents a FirAnoia per explicar els nostres serveis de connexió a Internet a través de les nostres pròpies xarxes de fibra òptica i radioenllaç i de telefonia fixa i mòbil. Moltes han estat les persones que s’han acostat al nostre estand i s’han mostrat interessades pels nostres serveis d’alta qualitat i proximitat.

Amb motiu de FirAnoia també hem fet un espectacular sorteig: hem regalat una connexió a Internet per Fibra Òptica 300/300 Mbps, una línia de telefonia fixa amb minuts il·limitats i una línia de telefonia mòbil de 2GB de dades i trucades il·limitades al mes. En total, un regal valorat en més de 600 euros.

L’urna ha quedat petita i s’han recollit més de 200 butlletes. Francina Boncompte, responsable comercial de Fira Igualada ha estat la mà innocent del nostre sorteig i ha extret la butlleta guanyadora corresponent a Agustí Domènech Padilla, que s’ha mostrat molt content amb el seu premi. En els propers dies, al guanyador li farem la instal·lació de la nostra fibra òptica i li tramitarem la portabilitat de la telefonia.  Enhorabona!

IMG_7823

Noves tarifes

Coincidint amb FirAnoia també hem llançat les noves tarifes dels nostres serveis. Entre les tarifes que pots consultar a la nostra pàgina web a l’enllaç www.fibraigualada.cat/modalitats, cal destacar la de 300/300 Mbps de connexió a Internet a través de la nostra xarxa de fibra òptica que inclou línia fixa amb tarifa plana amb trucades il·limitades a telèfons fixos i mòbils i una línia de telefonia mòbil amb trucades il·limitades i 2 GB de dades al més per 54 euros al mes, IVA inclòs.

1 comentari

S'han tancat els comentaris.

[…] Iguana som gent de paraula! Al maig del 2016 vam sortejar i reglar un any de fibra òptica, una línia de telefonia fixa amb minuts il·limitats i una línia de […]