Notícies

Iguana regalarem una connexió de fibra òptica, telefonia fixa i mòbil per un any a FirAnoia

Sota el lema #1AnyDeFibra Iguana regalarem, en el marc de FirAnoia, una connexió a Internet per Fibra Òptica 300/300Mbps, una línia de telefonia fixa amb minuts il·limitats i una línia de telefonia mòbil de 2GB de dades i trucades il·limitades al mes.

Per participar al sorteig caldrà visitar l’estand número 44-45 que tindrem a FirAnoia i que estarà ubicat al Passeig Verdaguer, a l’alçada del carrer Òdena, emplenar una butlleta i dipositar-la a l’urna.

El sorteig es farà el diumenge a les 20 hores i comunicarem el guanyador a través de les xarxes socials d’Iguana: perfil a Twitter i pàgina a Facebook.

Les bases íntegres del sorteig es poden consultar aquí.

En el decurs de la fira presentarem les noves tarifes i modalitats de fibra òptica, fix i mòbil per a particulars.

Iguana estarem presents a FirAnoia i a disposició de tothom que ho desitgi per aclarir dubtes sobre el desplegament de Fibra Òptica que estem fent a Igualada i a Masquefa, sobre els serveis de radioenllaç que oferim a gran part de la comarca i comarques limítrofes i també sobre els serveis de telefonia fixa i mòbil. També posarem a disposició de tothom que ho desitgi la possibilitat de fer un test de velocitat per comprovar l’alta qualitat de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

Aprofita per conèixer l’àmplia gamma de productes de telecomunicacions d’alta qualitat que actualment oferim, tant per a particulars com per a empreses!

A més, Iguana també som responsables de la connexió wi-fi a través de Fibra Òptica que els expositors de FirAnoia tindran a la seva disposició gràcies al conveni que Fira d’Igualada i Iguana tenim signat.

T’hi esperem!

Imatge FirAnoia 2016

1 comentari

S'han tancat els comentaris.

[…] mòbil amb 2 GB de dades i trucades il·limitades al mes. El sorteig el vam fer en el marc de FirAnoia 2016 i el guanyador va ser Agustí Domènech Padilla que ens va demanar si podíem guardar-li el premi […]