Notícies

La primera empresa del polígon La Pedrosa de Masquefa ja està connectada a la nostra xarxa de fibra òptica

  • Es tracta de l’empresa ElectroAD dedicada a la fabricació de bombes de pressió i de diafragma
  • Per l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, “són les empreses locals, arrelades al territori, les que acaben aportant solucions al nostre teixit productiu”

L’equip d’Iguana hem connectat la primera empresa del polígon La Pedrosa de Masquefa a la xarxa de fibra òptica que tenim al municipi. Es tracta de l’empresa ElectroAD dedicada a la fabricació de bombes de pressió i de diafragma i que compten amb punts de distribució i comercialització arreu del món. Per donar la benvinguda a ElectroAD al món de la fibra òptica l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete i el responsable d’Iguana a Masquefa, David Oller, han visitat l’empresa per copsar, de primera mà, les millores que els ha suposat una connexió a Internet de qualitat.

Per l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, les grans operadores “no pensen en el teixit productiu que necessita unes infraestructures que li són vitals i són només les empreses locals, arrelades al territori, que s’adapten a les necessitats i les que acaben aportant solucions”. “És per això que els ajuntaments hem de donar suport a aquestes empreses com és el cas d’Iguana, amb qui ja vam signar una conveni de col·laboració que ens beneficia a tots i sobretot, al teixit productiu”.  L’alcalde també ha destacat el tracte de proximitat que ofereix Iguana.

Per la seva banda, David Oller, soci fundador d’Iguana, assegura que “estan contents i orgullosos d’ajudar a les empreses de la zona a ser més competitives en el terreny de les telecomunicacions”. Oller també ha destacat les mancances que tenia en matèria de telecomunicacions el polígon de Masquefa i que, amb el desplegament de fibra òptica d’Iguana, comencen a resoldre’s. Els responsables de l’empresa s’han mostrat “molt contents” amb les presentacions de la fibra i han assegurat que han notat ja un canvi important.

Iguana ja tenim bona la xarxa de fibra òptica pròpia desplegada al nucli urbà i ja hi ha particulars i negocis de la zona connectats.  També tenim desplegada la fibra òptica al polígon La Pedrosa i hi ha diverses empreses interessades i en procés de tramitar l’alta i la connexió. Podeu demanar la vostra altra a: www.fibramasquefa.cat.

David Oller, d’Iguana i Xavier Boquete, alcalde de Masquefa amb els responsables d’ElectroAD

David Oller, d’Iguana i Xavier Boquete, alcalde de Masquefa amb els responsables d’ElectroAD