Notícies

El Mercat de les Espècies d’Argençola tindrà wi-fi d’Iguana

Aquest dissabte 11 de juny Argençola celebra el 6è Mercat de les Espècies, una jornada dedicada a tot tipus de productes relacionats amb les espècies en el seu sentit més ampli: herbes per condimentar, aromàtiques, medicinals i espècies exòtiques, amb el ginebró com a protagonista.

Enguany, Iguana connectarà el Mercat de les Espècies amb dos punts wi-fi outdoor, per donar cobertura a la plaça del poble, on es desenvoluparà el Mercat i les múltiples activitats programades per aquest dia.

Així, una trentena de parades de productes ompliran la vila d’Argençola d’aromes amb l’objectiu de potenciar el comerç de productes ecològics i de proximitat i ser un punt de trobada per a totes aquelles persones que aposten per una manera de viure més sostenible.

MercatEspecies

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*