Notícies

Noves tarifes: Fibra òptica 300/300Mbps, telèfon fix i mòbil per només 54 euros al mes

Coincidint amb FirAnoia hem presentat noves tarifes de fibra òptica per a particulars. Són tarifes pensades per a tu, molt competitives i que responen al que ens heu demanat. A Iguana t’escoltem i ens posem al teu servei.

Pots consultar les tarifes a www.fibraigualada.cat/modalitats

La nostra millor opció és la tarifa 300/300 Mbps que inclou, a més de la connexió d’alta qualitat a internet a través de fibra òptica, una línia fixa amb tarifa plana il·limitada a fixos i mòbils i una línia mòbil amb 2GB de dades i trucades il·limitades al mes. I tot, per només 54 euros al mes, IVA inclòs amb l’alta del servei gratuïta i la quota de línia inclosa.

Les noves modalitats també permeten contractar internet amb fibra òptica i telèfon fix des de 34 euros al mes i només internet per fibra òptica per 30 euros al mes. Tots els preus inclouen l’IVA i la gratuïtat de l’alta del servei.

A qualsevol d’aquestes modalitats se li pot afegir una línia mòbil Iguana. Pots consultar les tarifes que s’adapten a les teves necessitats a la nostra pàgina web: www.iguana.cat/mobil

Comprova la cobertura de casa teva i contracta la teva nova tarifa aquí: www.fibraigualada.cat/modalitats

Ja ets client de la nostra fibra i vols passar-te a una d’aquestes noves tarifes? Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem el canvi gratuïtament.

tarifes

Facebooktwitter

2 comentaris

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Voldria informacio de la fibra optica + el móbil,

Jo ara estic en moviestar, m´en dit que el móbil agafa la linea de moviestar

Anna