Notícies

Iguana, amb l’Anoia Tast-Tech de TICAnoia

Aquest dissabte 15 d’octubre el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia acull l’Anoia Tast-Tech de TICAnoia, un esdeveniment anual per promoure la tecnologia entre la societat i, molt especialment, entre la comunitat educativa.

L’Anoia Tast-Tech és el primer esdeveniment per donar a conèixer les empreses de les noves tecnologies de l’Anoia i descobrir la tecnologia a través tastets; mitjançant la realització de petits tallers, xerrades, manualitats, programació, construcció o disseny, adreçats a públics de diferents edats.

Iguana col·labora amb aquesta nova iniciativa per promoure la tecnologia oferint un ample de banda de 300Mbps.

tasttech

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*