Notícies

Iguana tanquem l’any amb un 70% d’Igualada en cobertura de fibra òptica

  • Durant el 2017 està previst que arribem al 100% de cobertura de la capital de l’Anoia

L’operador de telecomunicacions Iguana tanquem aquest any 2016 amb un molt bon balanç del desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica. A Igualada, on vam començar el desplegament l’any 2014, ja hi ha el 70% d’habitatges i empreses del municipi en cobertura de fibra òptica.

Pel que fa a les previsions per al 2017, esperem arribar al 100% de cobertura d’Igualada incloent-hi el barris de Sant Jaume Sesoliveres, Pla de la Massa, Pla de la Roixel·la, Sant Crist i Montserrat, a més de finalitzar la zona residencial de Les Comes. Al Polígon de Les Comes ja s’ha començat a desplegar la xarxa a finals d’aquest d’any i ja comptem amb diverses empreses connectades amb serveis a mida sobre xarxa íntegrament pròpia. L’any ha acabat amb una xarxa de fibra òptica totalment pròpia que cobreix més de 14.000 habitatges d’Igualada.

coberturaigualada

Evolució de la cobertura de fibra òptica d’Iguana a Igualada (2015-2016)

El 40% de Masquefa en cobertura

Una de les fites importants de l’empresa aquest 2016 ha estat l’inici del desplegament a Masquefa on ja hi ha el 40% dels immobles en cobertura de la xarxa pròpia de fibra òptica, incloent-hi el polígon de Can Parellada. Durant el 2017 seguirem desplegant la nostra pròpia fibra òptica per finalitzar la cobertura al nucli urbà i dotar de connectivitat a les urbanitzacions del municipi.

Evolució de la cobertura de fibra òptica d'Iguana a Masquefa (2015-2016)

Evolució de la cobertura de fibra òptica d’Iguana a Masquefa (2015-2016)

Amb l’ampliació de cobertura de fibra òptica, a Iguana també hem crescut en xifra de clients que ha pujat un 300% des de gener del 2016.

Previsions per al 2017

L’any d’Iguana començarà amb una novetat important que permetrà un contacte més directe amb la ciutadania. Durant l’any també es preveu ampliar l’ample de banda i reforçar la presència a la comarca, així com ampliar la cartera de serveis que oferim, incloent-hi l’accés a continguts de televisió.