Notícies

A Iguana obrim botiga

A partir del proper divendres 24 de febrer obrim una botiga al carrer Santa Caterina, 32. Al nostre establiment t’oferirem atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació, venda de terminals mòbils i accessoris, i servei tècnic i de reparació de mòbils.

De les 10 a les 13.30 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores i de dilluns a dissabte, estarem al teu servei per explicar-te els nostres serveis de telefonia fixa i mòbil, accés a internet per fibra òptica i radioenllaç sobre la nostra pròpia xarxa, i ofertes integrades de comunicació.

Et donarem resposta a les teves necessitats amb les ofertes més competitives, clares i transparents. I podràs contractar en persona els serveis que necessitis i resoldre els dubtes que tinguis.

A més, també disposem de terminals mòbils i accessoris, i servei tècnic urgent garantit i professional.

I per celebrar l’obertura de la nostra botiga, t’oferim un 10% de descompte en telèfons mòbils (consulteu a la botiga les condicions de la promoció).

Visita’ns! Estem per tu!

Facebooktwitter