Notícies

Donem a conèixer la botiga

Ahir al vespre vam presentar la nostra nova botiga als nostres col·laboradors més propers, familiars i amics. Nombroses persones van voler conèixer, de primera mà, el nostre establiment del carrer Santa Caterina, 32 que avui obre les portes al públic. De 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores, l’equip d’Iguana us atendrà al nostre nou punt de venda.

Allí us oferim atenció comercial personalitzada i assessorament a particulars amb les ofertes més competitives, clares i transparents, i amb el suport d’un equip tècnic totalment local i de proximitat. També tramitem la contractació dels Serveis d’Iguana (línies de telefonia fixa, línies de telefonia mòbil, Internet per Fibra Òptica, Internet per Radioenllaç i serveis de televisió).

A la botiga d’Iguana també hi trobareu telèfons mòbils i accessoris de telefonia (caràtules, carregadors mòbils, suports per al cotxe, dispositius mans lliures, fundes, protectors de pantalla, altaveus Bluetooth i un llarg etcètera); i també podem reparar els vostres terminals gràcies al servei tècnic urgent, garantit i professional o tramitar assegurances de mòbil i tauletes.

Ja ens pots visitar al carrer Santa Caterina, 32! Estem per tu!

 

Facebooktwitter