Notícies

Ja hem obert la botiga al centre d’Igualada

L’empresa anoienca de telecomunicacions Iguana hem obert la nostra primera botiga a Igualada. Es tracta d’un punt de venda ubicat al carrer Santa Caterina 32 de la capital de l’Anoia on oferim atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació dels serveis d’Iguana, venda de telèfons mòbils i accessoris i servei tècnic i de reparació de terminals mòbils.

Durant la primera setmana nombroses persones s’han interessat en la botiga i l’han visitat per conèixer de primera mà els serveis de l’operadora de telecomunicacions local.

La primera botiga d’Iguana té com a objectiu oferir encara més un servei de proximitat en l’atenció al client. Per això a la botiga d’Iguana oferim assessorament personalitzat a particulars sobre els millors serveis de telefonia fixa i mòbil, servis d’accés a Internet per fibra òptica i radioenllaç sobre la pròpia xarxa d’Iguana, i ofertes integrades de comunicacions.

Iguana seguim apostant pels millors serveis als preus més competitius i amb el suport d’un equip tècnic totalment local i de proximitat.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Facebooktwitter