Notícies

La totalitat del polígon industrial Les Comes, en cobertura de fibra òptica d’Iguana

Ja hem completat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al polígon industrial Les Comes. D’aquesta manera, les empreses del polígon que ho desitgin ja poden connectar-se a la fibra òptica i gaudir d’un servei d’alta qualitat ofert per una empresa igualadina que garanteix un servei pròxim i amb el suport d’un equip tècnic totalment local i de proximitat.

Les modalitats de fibra òptica per a empreses que oferim a Iguana van des de les modalitats bàsiques fins a connexions a mida, passant per 300Mbps simètrics amb trànsit garantit, atenció tècnica preferent i wi-fi professional inclòs. A més, Iguana també oferim solucions integrals per a empreses amb assessoria de telefonia fixa i mòbil que preveu estudis d’estalvi econòmic, centraletes virtuals, projectes a mida de comunicacions internes, etc.

Serveis per a empreses

Pensant en les empreses i institucions, i en les seves especificitats, Iguana també fem projectes d’enginyeria a mida i podem fer arribar internet on no hi arriba, dissenyar i implementar xarxes sense fils, fer consultoria tecnològica i de telecomunicacions i projectes d’Infraestructures Comunes de Telecomunicacions per a noves vivendes i per rehabilitacions. I tot plegat des de la proximitat i professionalitat d’una empresa d’aquí.

Facebooktwitter