Notícies

L’alcalde i diferents representants de l’àmbit polític i econòmic de la ciutat visiten la nostra nova botiga

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la primera tinent d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón; el segon tinent d’alcalde i regidor de Qualitat Urbana, Jordi Pont; la Diputada al Parlament, Maria Senserrich; representants de la Cambra de Comerç d’Igualada, de la Unió Empresarial de l’Anoia i d’Igualada Comerç, entre d’altres personalitats polítiques i econòmiques de la ciutat, van visitar divendres la nostra nova botiga. Tots ells van voler conèixer de primera mà el nou establiment d’Iguana, els productes i serveis que oferim i van felicitar als responsables de l’empresa per aquest nou pas que ens aproxima, encara més, als ciutadans.

A l’establiment situat al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada oferim atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació dels serveis d’Iguana, venda de telèfons mòbils i accessoris i servei tècnic i de reparació de terminals mòbils.

Iguana seguim apostant pels millors serveis als preus més competitius i amb el suport d’un equip tècnic totalment local i de proximitat.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Facebooktwitter