Notícies

Una vintena d’empreses del polígon La Pedrosa de Masquefa ja estan connectades a la xarxa de Fibra Òptica d’Iguana

Seguim desplegant la nostra pròpia xarxa de Fibra Òptica a Masquefa on ja hi tenim més del 40% del territori desplegat i una previsió de finalitzar la cobertura del nucli urbà i dotar de connectivitat les urbanitzacions del municipi aquest any 2017.

El desplegament que estem fent a Masquefa i que compta amb el suport de l’Ajuntament del municipi, ha permès eradicar un problema històric de la població: els problemes de connectivitat, velocitat, fiabilitat i garanties de les connexions que arribaven al polígon La Pedrosa. A dia d’avui, una vintena d’empreses del polígon ja confien en nosaltres i han vist que hem resolt un dels problemes històrics de la zona. En aquest sentit, Carles Mernissi, regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Ajuntament de Masquefa, posa en valor la feina d’Iguana i “l’aposta local i el compromís pel territori” de la nostra empresa. Mernissi també destaca “la capacitat d’adaptar-se a les necessitats quotidianes i concretes de les empreses i el teixit productiu del municipi” que tenim.

Pel regidor, “la implantació de la fibra òptica a Masquefa està donant resultats positius i ens ha permès fer un salt endavant molt important en termes tecnològics i de connectivitat. En el cas de les empreses, hem comprovat que genera un efecte molt positiu sobre la productivitat i la competitivitat i que acaba revertint en l’economia local de Masquefa”.

Les modalitats de Fibra Òptica per a empreses que oferim van des de les modalitats bàsiques fins a connexions a mida, passant per 300Mbps simètrics amb trànsit garantit, atenció tècnica preferent i wi-fi professional inclòs. A més, Iguana també oferim solucions integrals per a empreses amb assessoria de telefonia fixa i mòbil que preveu estudis d’estalvi econòmic, centraletes virtuals, projectes a mida de comunicacions internes, etc.

Serveis per a empreses

Pensant en les empreses i institucions, i en les seves especificitats, Iguana també fem projectes d’enginyeria a mida i podem fer arribar internet on no hi arriba, dissenyar i implementar xarxes sense fils, fer consultoria tecnològica i de telecomunicacions i projectes d’Infraestructures Comunes de Telecomunicacions per a noves vivendes i per rehabilitacions. I tot plegat des de la proximitat i professionalitat d’una empresa d’aquí.

Facebooktwitter