Notícies

FirAnoia es connecta a Iguana

Un any més Iguana dóna suport a FirAnoia i serem els responsables de la connexió a Internet dels expositors del Passeig Verdaguer, concretament entre els carrers Sant Magí i Esquiladors i de la plaça de Cal Font. Per tal de poder oferir una connexió d’alta qualitat, instal·lem vàries antenes wi-fi que oferiran connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que tenim estesa per Igualada.

Aquesta acció s’emmarca dins l’acord que Iguana i Fira Igualada van signar l’any 2015 i gràcies al qual dotem les fires que organitza l’entitat amb connexió a Internet.

Enguany, Iguana no tindrem estand al passeig però ens podreu trobar a la nostra botiga en horari comercial: de dilluns a dissabte de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h.

Facebooktwitter