Notícies

A Iguana no tanquem per vacances i seguim al vostre servei

Durant el mes d’agost, a Iguana no tanquem per vacances i seguim al vostre servei. Des del dia 10 fins el dia 28 us atendrem per telèfon en horari intensiu de 9 a 15 hores, tant en el telèfon d’atenció al client 93 803 55 09 com a l’atenció a través de WhatsApp a través del telèfon 602 21 13 33. El dia 28 d’agost (festiu a Igualada) farem horari intensiu de matí de 9 a 15h i a la tarda tindrem tancat.

Tot i amb això, igual que durant la resta de l’any, l’equip tècnic segueix treballant ininterrompudament. En cas d’incidència podeu deixar missatges al contestador les 24 hores del dia, i l’equip tècnic us atendrà i us contactarà tan aviat com sigui possible.

Si voleu contractar els serveis d’Iguana us recomanem que durant l’agost feu aquesta tramitació a través de la botiga. També us recomanem anar a la botiga en cas de tenir qualsevol dificultat o dubte durant la migració de la cobertura mòbil cap a xarxa Movistar.

Botiga

Pel que fa a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada obrirem de dilluns a divendres de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores durant tot el mes d’agost. I el dissabte 5 d’agost també tindrem obert en l’horari habitual.

Els dissabtes 12, 19 i 26 d’agost la botiga romandrà tancada, igual que els dies 15 i 28 d’agost que són festius.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*