Notícies

Agraïts amb el Premi a la capacitat emprenedora de la Unió Empresarial de l’Anoia

La Unió Empresarial de la Anoia (UEA) ens va atorgar la setmana passada el premi a la Capacitat Emprenedora en el marc del sopar anual de la UEA.

Estem molt contents i agraïts amb aquest premi que volem compartir amb tots el que formem part de la família Iguana, de l’equip que ens permet fer arribar connexions a Internet de qualitat arreu del nostre territori. Una feina que fem des d’aquí -des de la proximitat-, amb el nostre propi equip, amb la nostra pròpia xarxa i amb els nostres propis recursos.

Tal i com vam explicar al sopar de la UEA , la nostra raó de ser i el nostre objectiu és fer arribar connexions de qualitat arreu del territori, i oferir solucions per aquelles empreses que ho necessiten. Escoltem als nostre clients, els proposem solucions a mida i els resolem els problemes de telecomunicacions, ajudant-los a ser més productius, més àgils, més eficaços.

Considerem que Internet és el canal de comunicació més directe, global, democràtic, ràpid i fiable que ha existit mai. I per tant, volem que tothom, particulars i, evidentment, també empreses (grans, petites, mitjanes, autònoms…) tinguin al seu abast connexions de qualitat i amb un servei de proximitat.

Reconeixements com el que ens ha donat la Unió Empresarial de l’Anoia, ens encoratgen a seguir endavant i a seguir desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra òptica. Hem començat per Igualada -que aquest any finalitzarem- i per Masquefa; però ben aviat seguirem desplegant altres zones amb l’objectiu de tenir, l’any 2020, gran part de municipis de l’Anoia amb cobertura de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

Aprofitem també per felicitar també a Garatge Montserrat –  Família Basols pel premi a la Trajectòria Empresarial, a Rivisa ICM pel guardó a l’Empresa Innovadora, a Mútua General de Catalunya pel Premi a la Institució, a Gràfiques Vilanova pel projecte de l’Empremta pel de Compromís Social, a Publicacions Anoia pel Reconeixement Especial 2017 per la seva trajectòria, a Interiorvista Decoración Digital pel premi a la Millor Implantació TIC, al Clúster de la  Indústria de la Automoció de Catalunya (CIAC) pel Premi Campus Motor Anoia i a Confecciones Dyneke pel de la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial. Enhorabona a tots!

 

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*