Notícies

Canviem la cobertura de la telefonia mòbil

A Iguana apostem per donar el millor servei i és per això que canviem la cobertura de la nostra telefonia mòbil a Movistar.

Per poder fer aquest canvi cal canviar obligatòriament  la targeta SIM del teu telèfon mòbil abans del 15 de setembre.

 

Com fer-ho?

Passa per la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada on et donarem la nova targeta SIM i t’indicarem quan l’has de canviar al teu telèfon. També caldrà que configuris l’APN. És molt senzill! Aquí t’expliquem com fer-ho.


T’ho posem fàcil!

A la nostra botiga t’atendrem de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores i si véns amb cotxe i aparques a l’aparcament de la plaça de Cal Font, et donarem un val de 30 minuts.


Et regalem 3 GB de dades aquest estiu

Per celebrar el canvi de cobertura també et regalem més dades: 1GB cada mes durant els tres propers mesos. Així que afanya’t i gaudeix d’aquest extra en dades durant tres mesos i aprofita aquest plus durant l’estiu.


Terminis

Tens temps fins el 15 de setembre per fer aquest canvi. Aquest canvi és obligatori, i si passat el termini no s’ha fet el canvi de SIM, la línia deixarà de funcionar.

No esperis fins l’últim moment, i gaudeix dels 3 GB gratis!

Facebooktwitter

7 comentaris

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Soc de masquefa i per horari laboral no puc pujar a Igualada, no,hi ha un altre manera de fer-ho, disposo de dos lineas mòbils i els meus sogres també tenen iguana. No podem passar pel CTC?
Ni em puc desplaçar a Igualada. La podeu entregar a una persona que jo designi?
[…] ja vam explicar al mes de juliol, a Iguana apostem per donar el millor servei i, és per això, que hem canviat la cobertura de la […]