Notícies

Canvis de targeta SIM al CTC de Masquefa

A Iguana apostem per donar el millor servei i és per això que canviem la cobertura de la nostra telefonia mòbil a Movistar.

Per poder fer aquest canvi cal canviar obligatòriament  la targeta SIM del teu telèfon mòbil abans del 15 de setembre.

 

Com fer-ho?

Tens dues opcions:

  1. Passa per la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualadaon et donarem la nova targeta SIM i t’indicarem quan l’has de canviar al teu telèfon.
  1. Truca al nostre Servei d’Atenció al Client i et donarem dia i hora per passar pel Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa (avinguda Catalunya, 58-62 de Masquefa). Allí, un tècnic del nostre equip et farà el canvi. El nostre telèfon és 93 803 55 09 i l’horari d’atenció al públic és de 9 a 19 hores de dilluns a divendres. També pots contactar amb nosaltres per whatsapp al 602 21 13 33 de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.

També caldrà que configuris l’APN. És molt senzill! Aquí t’expliquem com fer-ho.


Et regalem 3 GB de dades aquest estiu

Per celebrar el canvi de cobertura també et regalem més dades1GB cada mes durant els tres propers mesos. Així que afanya’t i gaudeix d’aquest extra en dades durant tres mesos i aprofita aquest plus durant l’estiu.


Terminis

Tens temps fins el 15 de setembre per fer aquest canvi. Aquest canvi és obligatori, i si passat el termini no s’ha fet el canvi de SIM, la línia deixarà de funcionar.

No esperis fins l’últim moment, i gaudeix dels 3 GB gratis!

 

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*