Notícies

A Iguana ens adaptem a les necessitats de tothom: telèfons per a gent gran

A la botiga d’Iguana s’hi poden trobar telèfons mòbils i accessoris per a tot tipus de públics. El que avui us presentem està pensat per a la gent gran o per persones amb alguna dificultat, és el Thomson Serea.

Es tracta d’un terminal discret i senzill, amb tecles grans que permet un ús ràpid. La bateria en repòs pot durar fins a 480 hores i en ús pot aguantar fins a 5 hores i mitja de conversa. Té una pantalla de 2,4” i 65.000 colors.

És un telèfon compacte, lleuger i, sobretot, fàcil d’utilitzar. A més incorpora una base de càrrega per fer-lo encara més còmode i una tecla SOS per contactar amb el servei d’emergències el més ràpid possible i dues tecles de marcació ràpida per telèfons predeterminats, per exemple, els dels fills.

Thomson tampoc no s’oblida de les funcions d’entreteniment i incorpora un reproductor MP3, ràdio FM, càmera de fotos VGA i llanterna.

Aquest terminal incorpora la funció de mans lliures i és compatible amb audiòfons. A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32, el podràs veure i t’ensenyarem com de fàcil és usar-lo. Visita’ns!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*