Notícies

Iguana torna a ser el soci tecnològic del Rec.016 que se celebrarà del 8 a l’11 de novembre

El Rec.0 torna a confiar en les telecomunicacions quilòmetre zero  i, és per això que Iguana tornem a ser el seu soci tecnològic.

Gràcies a l’acord Iguana ens farem càrrec de la complexa xarxa de telecomunicacions que requereix un esdeveniment com el Rec.016 on hi haurà una cinquantena de pop up stores i un centenar de marques.

Iguana instal·larem punts de connexió a Internet a tots els punts de venda de l Rec.016 i proveirem la connexió a Internet gràcies a la xarxa de fibra òptica pròpia que tenim desplegada al barri del Rec i a gairebé tot Igualada. La connexió a Internet de qualitat és una eina indispensable perquè les marques que s’instal·laran durant quatre dies al Rec puguin operar amb normalitat i fer les transaccions comercials de manera ràpida i fluida. Els hi oferim connexions simètriques de 300Mbps.

D’altra banda, Iguana també instal·larem dos punts Wi-Fi gratuïts i oberts per als assistents del Rec.016. Estaran ubicats al Pati Vila i al Pati Martí Enrich.

Amb aquest acord s’evidencia que Iguana està de moda i que els grans esdeveniments de la ciutat, empreses i particulars confien en nosaltres.

Regalem 250€

Iguana i el Rec.016 sortegem 250€ per gastar al Rec.016. Per participar al sorteig cal inscriure’s a la pàgina web www.iguana.cat/recstores. El sorteig es farà el dia 2 de novembre.

5 comentaris

S'han tancat els comentaris.

A veure si en toca molta Sort!!!
[…] Shopping coincideix amb el Rec.016, del qual en som socis tecnològics, i també amb La Gran Festa del Vi que es durà a terme el […]
[…] Granado Méndez és la guanyadora del sorteig de 250€ per gastar al Rec.016. Dissabte passat li vam fer lliurament dels vals de compra i avui ja està […]
[…] és soci tecnològic del Rec.016. A més de la instal·lació dels punts de connexió a  Internet a totes les pop up […]