Notícies

Aleix Solé, soci cofundador d’Iguana participarà a la BizMarathon

La Jove Cambra d’Igualada organitza aquest proper dissabte la Biz Marathon, un congrés en format de marató intensiva que arriba a la seva tercera edició amb la voluntat de concentrar emprenedors, empresaris i joves pro-actius al Museu de la Pell d’Igualada. L’interessant programa que presenta la Biz Marathon compta amb  Biz Talks a càrrec d’emprenedors d’èxit, cursos de formació i  un concurs d’Start-ups amb un premi de 1.500 €.

L’enginyer de telecomunicació i un dels socis fundadors d’Iguana, Aleix Solé, participarà amb la ponència Iguana: Creant un operador de proximitat al Biz Talks, una xerrada breu de 20 minuts en el decurs de la qual explicarà el naixement d’Iguana i la seva vivència personal en relació a l’emprenedoria.

 

Connectem la BizMarathon a la nostra xarxa de fibra òptica

D’altra banda i amb la voluntat de col·laborar amb els esdeveniments que es duen a terme a la ciutat d’Igualada, Iguana connectarem la BizMarathon a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i oferirem connexió a internet gratuïta i oberta a través de Wi-Fi per als participants i per a l’organització d’aquest acte.

 

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*