Notícies

Connectem l’Hospital d’Igualada a la nostra xarxa de fibra òptica i és el primer client amb 1 Gbps simètric

L’Hospital d’Igualada és un dels equipaments de la ciutat d’Igualada i de la comarca de l’Anoia que confia en la qualitat d’Iguana, l’operador de telecomunicacions de proximitat. És per això que Iguana hem connectat l’Hospital d’Igualada a la xarxa de fibra òptica que estem desplegant a Igualada i a Masquefa. Es tracta d’una xarxa de fibra òptica pròpia.

A més, l’Hospital d’Igualada és el primer client al qual oferim una connexió simètrica d’1 Gbps, un gran ample de banda per poder treballar de manera ràpida i fiable, destinada als clients empresarials més exigents.

Iguana treballem dia a dia per oferir el millor servei als nostres clients i per desplegar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica gràcies a la qual podem garantir la qualitat del nostre servei.

1 comentari

S'han tancat els comentaris.

[…] de connectar l’Hospital d’Igualada a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i d’interconnectar per […]