Notícies

Iguana col·labora amb el 2n Anoia Tast-Tech

Aquest proper dissabte 18 de novembre se celebrarà el 2n Anoia Tast-Tech, una matinal tecnològica que es durà a terme al Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia i que està organitzat per TIC Anoia, el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia i  Inquiet i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

L’Anoia Tast-Tech neix amb l’objectiu d’apropar i promoure la tecnologia a la societat, i especialment, a la comunitat educativa. Per això, al llarg de tot el matí (de 10 a 14 hores) s’hi podran descobrir projectes artisticotecnològics, demostracions d’experiències educatives, projectes empresarials educatius, conferències, mini xerrades i tallers per a nens i nenes de més de 3 anys.

La jornada permetrà descobrir robots com el Bee-Bot, l’Artbot, un robot Lego o el Pro-Bot, descobrir la realitat augmentada i la realitat virtual, aprendre a programar amb Lego Minstorms i Arduino, fer un tastet de programació de videojocs amb Stencyl o amb llenguatge de blocs o construir un circuit de carreres amb imants, un vehicle aquàtic o un de terrestre, entre d’altres. Les inscripcions als tallers estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de l’Anoia Tast-Tech 2017.

Al finalitzar la matinal es farà una subhasta entre tots els participants que podran licitar gràcies als punts que obtindran a través d’una APP amb la participació a les diferents activitats proposades. Iguana aporta a la subhasta jocs educatius d’electrònica i robòtica, i un ordinador monoplaca Raspberry Pi 3.

 

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*