Notícies

Iguana donem servei d’Internet d’alta velocitat a Ullastrell a través de la nostra xarxa de radioenllaç

Iguana ampliem la nostra cobertura i fem el salt a la comarca del Vallès Occidental, concretament al municipi d’Ullastrell, on des de fa unes setmanes ja oferim servei de radioenllaç tant a particulars com a empreses. De fet, el primer connectat a la xarxa d’Iguana ha estat el propi Ajuntament d’Ullastrell amb qui hem signat un conveni de coubicació que permet la instal·lació dels equips d’Iguana al propi Ajuntament, així com una antena a les dependències municipals.

El conveni signat contempla la cessió de 10 connexions gratuïtes que cedim a l’Ajuntament d’Ullastrell per a que les destini a persones amb risc d’exclusió social. L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Atenció a les persones, farà la gestió d’aquestes connexions de caire social.

El servei de radioenllaç d’Iguana ens permet oferir connexions de fins a 10 Mbps simètrics i amb paquets que poden incloure també telefonia fixa i telefonia mòbil.

El conveni signat entre l’Ajuntament d’Ullastrell i  Iguana permet millorar la connexió a Internet de tot el terme municipal, que fins ara era molt precària. El sistema de radioenllaç d’Iguana funciona gràcies a la xarxa de fibra òptica pròpia que tenim desplegada.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

Signatura del conveni entre l’alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbè, i dos dels socis fundadors d’Iguana, Aleix Solé i Víctor Quintana.

5 comentaris

S'han tancat els comentaris.

Que precio tiene
    Hola!
    Dependerá de la modalidad que contrate (podemos ofrecerle desde los 3 a los 10 Mbps) y de si quiere líneas móviles o telefonia fija. Podemos ofrecerle servicio de radioenlace a partir de 25,50 € al mes iva incluido.
    Le recomendamos que contacte con nosotros por teléfono o correo electrónico y le informaremos del servicio que mejor se adecue a sus necesidades: 938035509 / sac@iguana.cat.
    Saludos!
[…] i el consistori Ullastrellenc vam signar a finals de l’any 2017 un conveni de coubicació que ens va permetre la instal·lació dels equips d’Iguana al propi Ajuntament i un receptor […]