Notícies

Completem el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada

Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia, hem completat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada, de manera que tots els habitatges i empreses de la ciutat estan en cobertura de la fibra òptica d’Iguana i poden contractar la connexió a Internet  a través de fibra òptica amb nosaltres.

La xarxa de fibra òptica que hem desplegat des d’Iguana és pròpia i per fer-la arribar a totes les adreces d’Igualada hem necessitat més de 100 quilòmetres de cable de fibra òptica i hem invertit un milió d’euros de fons propis. En total donem cobertura a uns 20.000 immobles de la ciutat d’Igualada.

El desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Igualada va començar l’any 2014 i tal i com estava previst ha finalitzat amb l’entrada de l’any 2018. A Masquefa Iguana també estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i ja comptem amb més d’un 43% del municipi desplegat.

En el darrer any el nombre de clients que confien en Iguana ha pujat un 42%. Oferim un servei i un tracte de proximitat als nostres usuaris i és per això que una de les altres fites importants de la nostra empresa aquest any 2017 ha estat l’obertura de la nostra primera botiga ubicada al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. El 2018 arriba amb nous reptes i amb nous objectius de desplegament i la possibilitat d’oferir nous serveis i paquets comercials.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

7 comentaris

S'han tancat els comentaris.

[…] i celebrar el primer aniversari de la nostra botiga, el sisè aniversari d’Iguana i la finalització del desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada. Per això, […]
[…] Maqpaper i Energètica, que, una vegada més, estaran connectades a la fibra òptica que Iguana tenim desplegada a la totalitat d’Igualada. La novetat d’enguany de Maqpaper i d’Energètica és la recuperació d’un nou espai de […]
[…] A Iguana també volem posar el nostre granet de sorra perquè els Moixiganguers d’Igualada siguin colla de nou! Per això, fem pinya amb els morats i ho fem de la millor manera que sabem: renovant l’acord que tenim amb l’entitat i facilitant-los la connexió a Internet de Les Cotxeres -el seu local- on hi ha punts d’accés Wi-Fi gratuït. Al local d’assaig dels Moixiganguers hi fem arribar una connexió simètrica de 300 Mbps que es possible gràcies al desplegament de la nostra fibra òptica a Igualada. […]
[…] Iguana i Unicoop cultural, la cooperativa que gestiona el Teatre de l’Aurora d’Igualada, hem renovat l’acord de col·laboració gràcies al qual l’espai cultural de la plaça de Cal Font disposa de connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que tenim desplegada a Igualada. […]
[…] al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que ja tenim a la totalitat d’Igualada podem oferir connexió a Internet d’alta qualitat a aquest esdeveniment comercial i cultural de […]
[…] Gràcies a l’acord de col·laboració entre Fira d’Igualada i Iguana oferirem connexió a Internet als expositors de gran part del Passeig Verdaguer i de la plaça de Cal Font on hi ha l’exposició d’automoció. Connectarem FirAnoia a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, el desplegament de la qual ja hem acabat a Igualada. […]
[…] Iguana instal·larem la xarxa Wi-Fi a la plaça de Cal Font perquè tothom pugui seguir la competició i consultar els resultats i horaris a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Basquetbol i de l’APP gratuïta del 3×3 disponible per a Android i iOS. La xarxa Wi-Fi de Cal Font funcionarà gràcies a la fibra òptica que tenim desplegada a tota la ciutat d’Igualada. […]