Completem el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada

Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia, hem completat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada, de manera que tots els habitatges i empreses de la ciutat estan en cobertura de la fibra òptica d’Iguana i poden contractar la connexió a Internet  a través de fibra òptica amb nosaltres.

La xarxa de fibra òptica que hem desplegat des d’Iguana és pròpia i per fer-la arribar a totes les adreces d’Igualada hem necessitat més de 100 quilòmetres de cable de fibra òptica i hem invertit un milió d’euros de fons propis. En total donem cobertura a uns 20.000 immobles de la ciutat d’Igualada.

El desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Igualada va començar l’any 2014 i tal i com estava previst ha finalitzat amb l’entrada de l’any 2018. A Masquefa Iguana també estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i ja comptem amb més d’un 43% del municipi desplegat.

En el darrer any el nombre de clients que confien en Iguana ha pujat un 42%. Oferim un servei i un tracte de proximitat als nostres usuaris i és per això que una de les altres fites importants de la nostra empresa aquest any 2017 ha estat l’obertura de la nostra primera botiga ubicada al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. El 2018 arriba amb nous reptes i amb nous objectius de desplegament i la possibilitat d’oferir nous serveis i paquets comercials.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Residencial

Professional