Iguana desplegarem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica en una dotzena de nuclis de l’Anoia

Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia, desplegarem en els dos propers anys la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a diferents zones de set municipis de la comarca: Santa Margarida de Montbui, Argençola, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia, Cabrera d’Anoia i Jorba. A més, ubicarem instal·lacions tècniques a Capellades i seguirem executant el desplegament que estem duent a terme a Masquefa. Aquesta important inversió es farà, en part, gràcies al finançament provinent de fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Unió Europea que ens permetrà fer arribar connexió a Internet d’alta qualitat a zones blanques, és a dir a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

Les zones blanques a les quals Iguana donarem servei de fibra òptica seran El Coll del Guix, El Saió i La Mallola a Santa Margarida de Montbui, Clariana a Argençola, Sant Martí de Tous (incloent el nucli urbà, Sentfores, l’Aubareda i Massip), La Torre de Claramunt (incloent la Torre Baixa, la Torre Alta, Camaró i la Rata), Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia (incloent el Castell de Cabrera).

En el decurs d’aquest any està previst que la fibra òptica d’Iguana arribi a Sant Martí de Tous, Clariana, El Coll del Guix, El Saió i La Mallola. De cara al 2019 es completarà el desplegament a la resta de zones blanques previstes: La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia.

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a Jorba

D’altra banda, Iguana ja estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Jorba amb recursos propis. A Jorba on els usuaris que ho desitgin ja poden començar a sol·licitar el servei, s’està fent arribar connexions d’alta qualitat al nucli urbà, Sant Genís, Ca la Minga i Pla de Torruella.

Amb l’objectiu de donar a conèixer el desplegament a Jorba, Iguana oferirem el proper dimecres 28 de febrer (19.30 hores) una xerrada als jorbencs i jorbenques per informar-los, de primera mà, dels avantatges de la fibra òptica i dels serveis que Iguana posem a la seva disposició. La sessió informativa es durà a terme a l’Ajuntament de Jorba.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars. Aquest any 2018 Iguana hem finalitzat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada deixant en cobertura als 20.000 immobles de la capital de l’Anoia, i seguim fent arribar la nostra fibra òptica a Masquefa on ja hi tenim més del 43% del municipi en cobertura.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Residencial

Professional