Notícies

Iguana i l’Ajuntament d’Ullastrell facilitem connexió a Internet a persones en risc d’exclusió social

L’Ajuntament d’Ullastrell i l’operador de telecomunicacions Iguana ja hem posat en marxa el procés perquè 10 veïns del municipi amb risc d’exclusió social puguin gaudir de connexió a Internet gratuïta gràcies a la xarxa de radioenllaç d’Iguana.

Iguana i el consistori Ullastrellenc vam signar a finals de l’any 2017 un conveni de coubicació que ens va permetre la instal·lació dels equips d’Iguana al propi Ajuntament i un receptor a les dependències municipals per tal de proveir de connexió a Internet de qualitat als veïns i veïnes i a les empreses d’aquest municipi del Vallès Occidental. El servei de radioenllaç d’Iguana permet oferir connexions de fins a 10 Mbps simètrics i amb paquets que poden incloure també telefonia fixa i telefonia mòbil.

El conveni signat inclou 10 connexions gratuïtes que Iguana cedeix a l’Ajuntament que les destinarà a través dels seus programes d’Atenció a les persones a ciutadans amb risc d’exclusió social.

L’acord  entre l’empresa anoienca Iguana i l’Ajuntament permet millorar la connexió a Internet de tot el terme municipal, que fins ara era molt precària. El sistema de radioenllaç d’Iguana funciona gràcies a la xarxa de fibra òptica pròpia que Iguana tenim desplegada.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*