Notícies

Comencem a programar altes a la fibra òptica d’Iguana per als ciutadans de Jorba

El dimecres de la setmana passada vam celebrar una reunió informativa a Jorba en la qual vam explicar les característiques d’Iguana, els serveis i modalitats que oferim, les característiques de la fibra òptica, etc. i vam resoldre les diferents inquietuds i dubtes dels jorbencs i jorbenques.

En aquesta reunió vam anunciar que ja es poden començar a tramitar les altes al servei de fibra òptica que Iguana oferim al municipi. Per tant, totes aquelles persones de Jorba que vulguin contractar fibra òptica amb Iguana ja poden trucar-nos al telèfon d’atenció al client (93 803 55 09), contactar amb nosaltres per mail o WhatsApp o passar per la nostra botiga d’Igualada i deixar-nos la seva adreça. El nostre equip contactarà amb vosaltres quan el vostre habitatge i/o negoci estigui en cobertura que, majoritàriament, serà en breu. A partir d’aquí, el procediment és ben senzill: buscarem dia i hora perquè un dels nostres instal·ladors vingui a casa vostra i us faci arribar la nostra fibra òptica, us instal·larem un router Wi-Fi i, si es necessari, tramitarem la portabilitat del vostre número de telèfon fixe. Si voleu contractar alguna línia de telefonia mòbil i ens ho indiqueu quan ens truqueu, també podrem tramitar la portabilitat i fer-vos arribar la targeta SIM.

Aquesta setmana hem connectat edificis del Polígon del Pla de Torruella i immobles del carrer Ermita de La Tossa, Ermita de La Sala, Ermita de Collbàs i Ermita de Sentfores. En total, una trentena d’immobles que ja poden connectar-se a la nostra fibra òptica.

Si ets de Jorba i estàs interessat en la fibra òptica d’Iguana, no esperis més i truca’ns!