Notícies

Connectem la VolCAT

Des d’avui i fins l’1 d’abril, Igualada és l’epicentre del món de la BTT, amb més de 1.100 corredors de 25 nacionalitats diferents que participen a la VolCAT. La VolCAT és la cursa per etapes de referència al món de la bicicleta de muntanya i es durà a terme aquesta Setmana Santa a la comarca de l’Anoia amb el centre neuràlgic al Parc Central d’Igualada.

Allí hi hem instal·lat la nostra infraestructura per poder fer arribar a l’organització una connexió a Internet de qualitat. La Volcat, per tant, està connectada a Iguana!

La cursa d’aquest any incorpora, a més, el VolCAT festival, un conjunt d’activitats per a totes les edats que incorporen des d’una VolCAT infantil a diverses activitats com woodpark, pumptrack, inflables, push bike trial…

Molta sort a tots els participants!

Facebooktwitter