Notícies

Maqpaper i Energètica connectades a Iguana

L’Escorxador acollirà demà i dijous una nova edició de les fires Maqpaper i Energètica, que, una vegada més, estaran connectades a la fibra òptica que Iguana tenim desplegada a la totalitat d’Igualada. La novetat d’enguany de Maqpaper i d’Energètica és la recuperació d’un nou espai de 450 metres quadrats que s’incorpora a l’equipament polivalent de l’Escorxador, pensat per acollir múltiples activitats. Iguana hem instal·lat diversos punts Wi-Fi per tal d’oferir connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, a expositors, visitants i organització amb un ample de banda de 300 Mbps simètrics.

Maqpaper comptarà amb gairebé una cinquantena d’expositors que aglutinen la majoria de marques del sector. Aquesta fira, la única de l’Estat espanyol dedicada al paper, el cartró i la cel·lulosa, és el punt de trobada i referència del sector i se celebra cada dos anys. Per la seva banda, Energètica debatrà amb diverses taules rodones, sobre l’Economia Circular i comptarà amb els principals ponents en aquest àmbit.

Tant Maqpaper com Energètica estan organitzades per Fira Igualada i compten amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.