Notícies

Renovem l’acord amb el Teatre de l’Aurora

Iguana i Unicoop cultural, la cooperativa que gestiona el Teatre de l’Aurora d’Igualada, hem renovat l’acord de col·laboració gràcies al qual l’espai cultural de la plaça de Cal Font disposa de connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que tenim desplegada a Igualada.

La renovació de l’acord ens ha permès millorar la connexió a Internet de l’equipament que també disposa d’una xarxa Wi-Fi oberta a disposició dels espectadors i usuaris del Teatre. Amb aquest acord donem suport al projecte cultural del Teatre de l’Aurora, fent possible la programació estable d’aquest espai independent de cultura de la ciutat.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*