Notícies

Anem de Ral·li!

El Moto Club Igualada i Iguana hem signat un conveni gràcies al qual oferim connexió a Internet al parc d’assistència de la vintena edició del Ral·li Ciutat d’Igualada que se celebrarà aquest dissabte 21 d’abril. El parc d’assistència s’ubicarà l’avinguda Catalunya, davant del Parc Central d’Igualada. Iguana instal·larem la infraestructura necessària per oferir servei Wi-Fi a través de la nostra pròpia xarxa de radioenllaç i fibra òptica.

El Ral·li Ciutat d’Igualada forma part del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis i és una de les proves amb més història i tradició de Catalunya. La prova d’enguany comptarà amb tres trams cronometrats que els pilots faran dues vegades. Seran 211 quilòmetres, 60 dels quals cronometrats.

La sortida es farà dissabte a les 13 hores des de l’avinguda Europa.