Notícies

Connectem FirAnoia a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica

A partir de divendres se celebrarà FirAnoia, la fira multisectorial organitzada per Fira d’Igualada que s’instal·larà al passeig Verdaguer i plaça de Cal Font d’Igualada.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre Fira d’Igualada i Iguana oferirem connexió a Internet als expositors de gran part del Passeig Verdaguer i de la plaça de Cal Font on hi ha l’exposició d’automoció. Connectarem FirAnoia a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, el desplegament de la qual ja hem acabat a Igualada.

Podreu trobar un punt d’informació Iguana a l’estand d’IST, Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions, i també ens podeu visitar a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 en horari comercial: de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 hores.